neskoro - pohodicka, maximalne by mi to trochu pripomenuli...
opity - tyzdne alebo mesiac neustaleho pocuvania preco som pil atd...rodicia totiz vedia, ze nemam rad alkohol a urcite by sa zlakli + bopli sklamani (vzhladom k tomu, ze brat sa uz k tomu postavil opacne)...
Keď prídem opitý domov tak rodičia nič na to nepovedia.. Keď prídem neskoro tak začnú hovoriť že som mal zavolať a že nevedeli čo je so mnou a že sa báli že sa mi dačo stalo..
tazko povedat, opitost by nebol extra problem kebyze niesom na tom tak zle ze ogrciam celu zem alebo co
a kebyze pridem domov hentak neskor, s tym ze som sa povodne mala vratit ja neviem o druhej tak by si to mozno ani nevsimli, ale ak by si to mama vsimla ze nahodou by sa v noci zobudila tak by zacala vyvadzat a vyvolavat, predstavovat si najhorsie scenare na svete, tak to by bolo asi horsie
Nasi si na dochvilnost potrpia a presne tak ako oni tak aj ja.. takze nie len ze by boli giganasrati ale pravdepodobne by sa to ani nikdy nestalo ..nedopustim taketo veci proste ..
Co sa tyka toho chlastu to tiez vylucujem vzhladom na to, aky mam k tomu postoj
večierku som mala strašne skoro vždy, jasné, že som meškávala, ale nie nejak extrémne, ak by som meškala 2-3 hodiny, bol by z toho dosť problém.
čo sa týka pitia, nezvykla som o tom klamať nejako, ani to nikto veľmi neriešil keď som si trochu vypila, akurát keď mi druhý deň bolo zle a trebalo dačo doma robiť. ale nikdy som domov neprišla v takom stave, že by som zaspala opretá o vchodové dvere alebo proste nejako sa odchýlila od štandardného vzorca - zobuť sa, umyť zuby, do postele, spať, maximálne som občas narobila viac hluku.
teraz by im vadilo viac keby som prišla opitá, lebo chodím zväčša na aute.
vždy, keď niekam idem musím ohlásiť približný čas návratu a potom ho musím dodržať. naši najviac na svete nenávidia, keď poruším niečo na čom sme sa dohodli...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
opity - tyzdne alebo mesiac neustaleho pocuvania preco som pil atd...rodicia totiz vedia, ze nemam rad alkohol a urcite by sa zlakli + bopli sklamani (vzhladom k tomu, ze brat sa uz k tomu postavil opacne)...
A opita akoze uplne na mol, alebo len spolocensky unavena?
A otec ma opija aj doma takže ani jedno.
a kebyze pridem domov hentak neskor, s tym ze som sa povodne mala vratit ja neviem o druhej tak by si to mozno ani nevsimli, ale ak by si to mama vsimla ze nahodou by sa v noci zobudila tak by zacala vyvadzat a vyvolavat, predstavovat si najhorsie scenare na svete, tak to by bolo asi horsie
Co sa tyka toho chlastu to tiez vylucujem vzhladom na to, aky mam k tomu postoj
ale teraz uz ine..
Kedže to by ma čakala... Vždy,keď oznámim čas môjho návratu ma čaká -.-
Opitá som prišla domov strašne veľa krát a tvárili sa,že to nevidia...
čo sa týka pitia, nezvykla som o tom klamať nejako, ani to nikto veľmi neriešil keď som si trochu vypila, akurát keď mi druhý deň bolo zle a trebalo dačo doma robiť. ale nikdy som domov neprišla v takom stave, že by som zaspala opretá o vchodové dvere alebo proste nejako sa odchýlila od štandardného vzorca - zobuť sa, umyť zuby, do postele, spať, maximálne som občas narobila viac hluku.
teraz by im vadilo viac keby som prišla opitá, lebo chodím zväčša na aute.
ale najviac na svete by jej vadilo kebyze si dam piercing