@ao pivo si potrebujem vychutnať aspoň prvych 5 no ale zas ak ideme s kamošmi tak vtedy sme fakt jak banda kktov že po 10 pivach donesieme 150 kg betonovy kvetinač na stred diskoteky alebo ho dame na bar, že ten kvetinač mu dava esteticky nadych kubizmu
@buffer mne náhodou nevadí, keď som s chalanom a on si dá pivo.. ja mám pivo rada, dám si s ním (ale to neplatí v podnikoch, kde aj pohár vody stojí 5 eur)
a vačšinou som v praci alebo doma odpočivam alebo ma čaka trening pripadne robim šofera takže nijak raz mi to pivo ani nevychadza a keď najdeme spoločny čas cela partia tak sa odsačkujeme ďaleko ďaleko od bydliska nech niet ani zmienky o našich bujarych činoch
@uspavanocka Pretože ma sere, keď niekto napíše vždy presne opak čo by som napísala ja. Ukazuje sa mi všetko na nastenke ale že si to ty tak sa na tom zabavam.
Kebyže má niečo s prednými zubami a vidno to na úsmeve na kilometre.. Špinu medzi nimi, krivé zuby, vybytý predný zub a zhora trčí len čierny zlomený zub, to je fakt nechutné.. Nemôžem si pomôcť, toto mi fakt vadí.. S takým chalanom by som sa nikdy dokopy nedala,. :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
Hlavne ked ona pivo pije takisto
a vačšinou som v praci alebo doma odpočivam alebo ma čaka trening pripadne robim šofera takže nijak raz mi to pivo ani nevychadza a keď najdeme spoločny čas cela partia tak sa odsačkujeme ďaleko ďaleko od bydliska nech niet ani zmienky o našich bujarych činoch