@kalbun zas to nie, na tom cloveku hned zistim z komunikacie ci tam ten "flow" je alebo nie
(viem ze si to nemyslel uplne vazne, ale odovodnujem to co som napisala - nechcem vyzerat, ako vzdy, ako debil co nepochopi sarkazmus, kedze sa bavime o iq, bolo by to dost trapne
kedze je zname tvrdenie ze s ludmi s +-20 IQ sa rozpravat nedokazes a mne sa to potvrdzuje
Dzifčata lebo mne sa zda ze @crashhp ma tak z časti pravdu .... Nikdy som nepovedal ze sa treba vešat na žebrakov ale tie baby s telesnymi vyhodami - sexi postava,pekne oči....atd. tak to dost vyuzivaju na tu 8,5cm plochú vec.. a to mi pride trosku kruté
vsade citam same "zlatokopky, zeny chcu len peniaze" apod ale neviem ako vy ja som sa s takymi este nestretla akoze netvrim ze som take nevidela ale take typy "kopu" nieke inde a nie medzi "obycajnymi" a navyse si neviem predstavit napr. seba co by som mala z bohateho chlapa. co ako zrazu mi kupi byt, topane a zlato ? tak to podla mna codi vo filmoch a v klipe rytmusa.ale mozno som len naivna
kazdopadne, inteligencia a lebo skor taky vseobecny rozlad, rada sa s challanmi bavim o politike a kulture a tak potrpim si na gramatiku, vkus, a kedze sama mam niekedy hnusny zmysl pre humor tak by som ocenila keby ho chapal pripadne zdielal a este aby nesudil podla hudby a inych superdolezitych veci
take trápne kriterium mám ale stale na to verim ,aby to bol dobry chlapec s dobrym srdcom,vtipny a bral by ma taku aka som,zatial si srdiečko šetrim na takeho ...
mal by mať charizmu..to je dôležite a mal by byť pozorný, milý, inteligentný a výzor je tiež dôležitý.. ja osobne si ešte všímam ako sa správa k svojim súrodencom a rodičom..
samozrejme zaváži vzhľad a to či ma priťahuje..môže byť pekný, ale nemusí ma priťahovať..a neznášam tie frajerské typy, čo si o sebe myslia, že sú najkrajší a najlepší a pod.
avšak potom prichádzajú i iné veci..či ma dokáže rozosmiať, povzbudiť, pochopiť, vypočuť, či sa dokáže o veciach porozprávať, a celkovo povaha je dôležitá darmo môže človek vyzerať ako diamant
A v podstate ta kriteria nemusia vobec zaujimat ... vyzeraju ako poucka zo skolskej ucebnice ... vacsinou su rovnake ... a dokonalost v tak cistej forme, nevyrobia ani v laboratoriu.
hento si myslia zakomplexovani egresi, ktori kvoli svojej vymetenej povahe a mozno aj mozgu, nie su schopni zbalit normalne, pekne, inteligentne dievca
Ja hľadám chlapca, ktorý by ma vypočul ked je to potrebné, podržal ma ked budem mať pocit, že padám, doniesol mi len tak kvety, nič nepovedal a pobozkal ma na čelo. Chalana, ktorý mi dá pocit, že som výnimočná, budem sa s ním smiať aj v ťažkých chvíľach a spraví môj život po jeho boku krásny.
@trdelniiiq zase samozrejme, že nie 100% dievčat ide po peniazoch, ja len konštatujem to čo vidím, lebo povedzme si pravdu dnes je dievčat veľa, ktoré svojou krásou dokážu obalamutiť chlapa, ktorý je totálny tupec, ale má prachy...a o to im ide
chcu to, co im momentalne chyba....ak to maju, tak hladaju nieco ine ...a mladsie idu vacsinou po vzhlade, starsie po peniazkoch...ehm teda zabezpeceni a moci a zopar vynimiek aj po inych veciach - spominana charizma (nech je to uz cokolvek) , zmysel pre humor (strasne relativna vec), inteligencia (vacsinou to hladaju tie inteligentnejsie, cize mensina) a bla bla bla dalsie kecy, lebo tieto veci nie su primarny dovod, skor taka "pridana hodnota", ale zenam sa to lepsie hovori, aby nevyzerali plytko a povrchne
Vždy som si na mužoch ako prvé všímala ich ruky A až potom, keď človek prehovorí, zistíte, či je (aspoň podľa vás) inteligentný, vtipný etc.
Paradoxne, k môjmu priateľovi ma neprilákali ruky ani humor a veci podobné...jednoducho sa mi nepáčilo, ako ignoroval okolitý svet a tým aj mňa. Ale hneď keď som s ním prehovorila som vedela, že skončíme spolu. A sme spolu rok a pol
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
zmysel pre humor
charizma
vyzarovanie
inak dnes chcú toto:
(viem ze si to nemyslel uplne vazne, ale odovodnujem to co som napisala - nechcem vyzerat, ako vzdy, ako debil co nepochopi sarkazmus, kedze sa bavime o iq, bolo by to dost trapne
kedze je zname tvrdenie ze s ludmi s +-20 IQ sa rozpravat nedokazes a mne sa to potvrdzuje
FUCK!!!! Len nervy som si spravila
kazdopadne, inteligencia a lebo skor taky vseobecny rozlad, rada sa s challanmi bavim o politike a kulture a tak potrpim si na gramatiku, vkus, a kedze sama mam niekedy hnusny zmysl pre humor tak by som ocenila keby ho chapal pripadne zdielal a este aby nesudil podla hudby a inych superdolezitych veci
Jednoznačne pomer cena/kvalita, s prihliadnutím na dizajn a aplikácie obsiahnuté v základnej výbave. Životnosť batérie je tiež podstatná.
Ach, otázka akoby to bol nákup spotrebiča
ako tak čítam tie príspevky tak chcú presne mňa...
sorry, zrovna skromnosť mi chýba...
Ale zase clovek ked sa zamiluje tak moze mat hocijaky zoznam ako si predstavuje muza citom nerozkazeme
hento si myslia zakomplexovani egresi, ktori kvoli svojej vymetenej povahe a mozno aj mozgu, nie su schopni zbalit normalne, pekne, inteligentne dievca
Alebo vulgárny medvedík Ted.
Paradoxne, k môjmu priateľovi ma neprilákali ruky ani humor a veci podobné...jednoducho sa mi nepáčilo, ako ignoroval okolitý svet a tým aj mňa. Ale hneď keď som s ním prehovorila som vedela, že skončíme spolu. A sme spolu rok a pol