hm mno, neviec co im chyba, mozno slovna zasoba, alebo prosto dakedy sa neda byt nevulgarny, ked to zo seba potrebujes dostat, zas ale suhlasim, ze co je vela to je vela
strácam nervy nad hluposťou ludí .. aj ked musim povedať ze ja tez dakedy trepnem odveci a ked mi dakto nadava tak je to neprijemne. .. proste.. musime sa krotiť
myslim ze zavisi aj od toho aku chvilku clovek ma a ako dokaze reagovat na drazdive podnety okolia.
potom myslim ze im chyba aj spolocenske vystupovanie niektorym ..
tiez vypustim dakedy na nete nejaku nadavku ked sa nedokazem ovladnut ale v spolocnosti sa snazim aby sa mi to nestal a znazim sa to zlepsit aj na nete uz
Mate tu fakt zaujimave dedukcnokonspiracne teorie, az mi z toho dviha zaludok To ze jedneho dna uplatnili zakon ze slova su vulgarne , este neznamena, ze si na to nedokazete vymysliet vlastny nazor, nie? Co vam na vulgarizmoch vadi (kym to nie je take, ze niekto pouziva slovo -jebať namiesto akehokolvek slovesa) ...
Aj v poviedkach, aj v niektorych piesnach obcas dobre mierena nadavka sadne a dokonca to obcas vec aj zovtipni..
a este v serialy south park to bolo dobre vyjadrene a zosmiesnene : "mozete pozerat filmy kde je nasilie a sex, ale nemozete pozerat filmy kde hresia" tak tato hlaska ma dostala
je to obycajne bezne slovo ako ktorekolvek ine a vyjadruje zlost a nespokojnost
kazdy si obcas potrebuje zanadavat a viac menej sa vulgarizmi pouzivaju v ktorejkolvek beznej konverzacii. teraz sa tu niekto ide hrat na svateho, pritom mozno doma nadava len taky fukot a samozrejme sa k nemu vsetci slepo pridavaju. ako ku kazdej kokotine, co sa tu zalozi.
som piper, rad si zanadavam, komplexy nemam a vobec sa za to nehanbim
akože sem tam použiť nejaké sprosté slovo, nič na tom neni, ale keď ho niekto používa pri často tak sa to blbo číta aj počúva, už to nemá svoju ráznosť a stráca zmysel
neviem. ako mja nadávam bežne, nemyslím, že idem a s kamarátmy sa rozprávam, že: ,,čau ty ko**t, jak sa máš do pi*e" a pod. to je fakt pod úroveň normálneho človeka. ale inak, bežne keď niečo spravím zle, tak si z chuti poviem ,,á ku*va" ,,alebo já to jeb*m"
@23 : Jebnute je ked sa stari panici hraju na teenagerov, chodia na forum pre mladych a pohorsuju sa nad vecami, ktore su pre nas mladych uplne bezne. ha ha ha, kto je teraz vacsi jebo?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Viem o tom, ale ja si to opraviť neviem.
To väčšina z nás, ale nie všetci to musíme napísať aj do diskusie, ktorá nemala byť vulgárna.
Je to naozaj v 1. páde množného čísla, a nemal by tam byť.
No takto som to viac zvýraznil, a kto chce, môže si ho predstaviť tak, ako obrázok mužstva pri pohľade zhora nadol.
potom myslim ze im chyba aj spolocenske vystupovanie niektorym ..
tiez vypustim dakedy na nete nejaku nadavku ked sa nedokazem ovladnut ale v spolocnosti sa snazim aby sa mi to nestal a znazim sa to zlepsit aj na nete uz
Aj v poviedkach, aj v niektorych piesnach obcas dobre mierena nadavka sadne a dokonca to obcas vec aj zovtipni..
vulgarny je kazdy z nas...pre mna su vulgarizmy slova ako kazde ine
je to obycajne bezne slovo ako ktorekolvek ine a vyjadruje zlost a nespokojnost
kazdy si obcas potrebuje zanadavat a viac menej sa vulgarizmi pouzivaju v ktorejkolvek beznej konverzacii. teraz sa tu niekto ide hrat na svateho, pritom mozno doma nadava len taky fukot a samozrejme sa k nemu vsetci slepo pridavaju. ako ku kazdej kokotine, co sa tu zalozi.
som piper, rad si zanadavam, komplexy nemam a vobec sa za to nehanbim
Ale tiež sa mi nepáči, ak niekdo nadáva vkuse, ale občas je to podľa mňa normálne a nevadí mi to.
A vidím, že niektorí diskutujú o veku, ktorý sa mi zobrazuje vo webke.
Ak by som si ten údaj mohol skryť, možno by som tu našiel viac odpovedí na moju otázku, ktorá je v názve tejto diskusie.
Pavol