To to ma napadlo ked som pozeral jedno forum co tu v birdze je zalozene.Kazdy ce vedet co baby pritahuje ale co baby neznasaju alebo ich to priam odpudzuje?Sorry za gramatiku je otrasna lebo dizlexia roby svoje
ked si zacnu mysliet, ze su stredobodom nasho vesmiru a budeme sa im preto vo vsetkom prisposobovat a posluchat ako male steniatko..vo vztahu by mala platit rovnost pohlavi...
uff Keby mam zacat co vsetKo mi vadi a nieKto by sa podla toho riadil taK by to musel myt doKonaly chlapec a Kedze taKy NIE JE taK sa nestazujem predsa aK sa mi nieco na nom nepaci taK to vyriesim alebo najdem lepsieho
aaano, uz som si spomenula. tie typicke sproste kecy, ze ked je baba protivna alebo ich odbije, a spytaju sa, ci ma kramy. doriti to ma vie tak vytocit, nic o tom nevedia a trepu hovadiny, lebo:
protivna moze byt z uplne ineho dovodu, a nie preto, ze ma kramy, to s tym nic nema. moze byt protivna akurat tak pred kramami, cez ne nie, vtedy je to ok. a predtym je to tiez len z dovodu, ze si neviete predstavit, aku nervozitu take cakanie vie sposobit, otrasny pocit...
a mozno este cez ovulaciu, lebo niektore to boli, a je to taka neprijemna bolest.
ale cez ne NIE!
Viem, ze toto vyznelo dost agresivne, a v ziadnom zo spominanych stadii sa nenachadzam a tiez viem, ze je velka skupina chalanov su v pohode a toto co som povedala je adresovane len malej skupinke idiotov, a teda neplati to pre vsetkych ani pre vacsinu.
a tiez su baby, na ktore to co som povedala neplati, ale myslim, ze vela z nas vie toto vytocit
no, tak je jedna vec... nieze to neznasam, iba to nedokazem pochopit: preco chodia na vecko sami? dievcata chodia normalne, po skupinkach, a oni iba tak, ze po jednom.. sak to je chore
14. Tak to je jedna z najvacsich blbosti, co som kedy pocul, k vyprazdneniu sa clovek potrebuje skupinku, alebo co? Okrem toho si vsimni, ake byvaju na toaletach vasho pohlavia rady
Pri curani? Nie, nehovori Ved ked sa chces rozpravat s ostatnymi v skupinke, nie je problem robit to vonku, preco si s tym kazit tu posvatnu chvilku ticha a ulavy nad zachodom..?
tak ja osobne sa pri tom s nikym nerozpravam, ani som nic take nepovedala, taku posvatnu chvilu by som si nekazila to skor dotycna osoba cura a ostatne na nu cakaju a popri tom jej drzia moralnu podporu, nech to zvladne
alebo sa zgrupi par dievcat ktorym treba cikat a idu, no
nie nebeham, proste iba ked sme v skole tak tak to je, ze nas de viacej... teraz si nemysli ze sa nevycuram bez toho aby so mnou niekto isiel pred chvilou som napriklad bola a zvladla som to celkom sama
Tak co je nenormalne na tom, ze chlopi nechodia na wc ako gay-duo a viac, ale po jednom? Je skor uplne zvratene zapratat cele wc 4-mi osobami len preto, ze jedna sa ide vycurat...
14: čo je na tom divné, preboha? mne skôr príde divné, keď sedíme v krčme, zrazu sa zdvihne holka, že ide čúrať a kto ide s ňou. a keď nikto nejde, tak si sadne späť a čaká, to je čudné.
a čo neznášam? asi práve takéto otázky a ešte to, keď majú pocit, že nám musia všetko vysvetľovať
neznasam ked chalani iba slubuju a slubuju a nic z toho a este ked nedokazu byt uprimni,nevedia ti do oci povedat pravdu tak radsej su ticho a pomaly sa ti vyhybaju,lebo nevedia nazbierat odvahu a povedat to!!
Neznášam, keď neviem čo chcem. Niekdy to NAOZAJ neviem, tak radšej nechám frajerku nech rozhodne za mňa....
Neznášam, keď mám povedať na čo myslím....to vám mám vážne povedať že myslím na sex, autá a na dnešný zápas slovana s trenčínom? Nie je lepšie keď poviem, že myslím len na vás?
Mrogurt, zase sú aj dámy ktoré keď povedia nie, tak to tak aj naozaj myslia... (a potom sú aj páni ktorí to občas nedokážu pochopiť a svojím následným konaním akurát dámu dokonale vytočia - teraz narážam konkrétne na jedného môjho spolužiaka ktorému už našťastie asi doplo)
no...ja neznasam...ked pridu za holkou a cely cas sa stazuju aky su unaveni....a zivaju cely cas...a hovoria ako chcu spat...bleeee...vlastna skusenost...
Bezruka100nozka...c.14 ja zase nechapem preco chodia baby na wc po skupinkach kua saq dojdem vycuram sa a idem prec co je na tom take uchvatne ze vas na zachod chodi tolko?
a este mi vadi ked smrdia...ked idu z trenningu alebo tak a su spoteny tak to este prezijem ale ked sa nesprchuju alebo sa o seba nestaraju tak to je strasne...som rada ze mam vonaveho chalana
Ja neznášam, ked chalan fajčí... ako úplne to nenávidím... vždy ma to okamžite odradí.
Nikdy by som si napríklad nezačala s chalanom ako je náš spolužiak, ktorý nevedel na mape sveta nájsť Australiu Inteligencia musí byť, hoci extra intelektuáli ktorí radi poučujú naopak spôsobujú,že sa cítim ako totálna krava...
Aha a odradí ma slovník typu každá tretia slabika nadávka
A z tých povrchných vecí šiltovka s rovným šiltom, gate do pol kolien...
mno..tak ja neznasam, ked sa chalan predvadza....ja neviem.....ale vy chalani si neuvedomujete, ze mi ceme PRIRODZENOST .....predvadzanim a samochvalou sa mi dokaze zhnusit aj ten najzlatsi chalan
Fuuuuuh...ja neznašam ak mi xalan klame....abo mi naslubuje aj modre z neba a nič z toho neuvidim,nemam rada nerozhodnyx malyx xlapcov ,čo si už myslia že možu všetko ale nič newedia.....no a neznašam ked tak menia nazory z ničoho nič......a ptm ked ešte vkuse si všimaju len baby ktore maju velke kozy atd...a ptm hvria o tom že ako by ju pretiahol(a podla mna keby došlo na vec,tak by sa stiahol a možno by bežal dmw za mamičkou....haa)a najviac z toho neznašam rozchody,ked ptm ONI ublížia babám,ktore ptm koli tomu revu a depkuju doma,zatial čo oni si uživaju život ako keby sa nič nestalo....a ix to ani ne welmi zaujima že čo sa stalo abo nečo....(a nehovorim že každy xalan je takyto)...jaj a že šetky baby su take že revu ptm doma.....ja som hvrila len priklad.....no tolo asi v skratke.. ...XD
ja nenavidim ked chalan fajci a ked mi ide dast pusu ta jakeby som sa z popolnikom bozkavala........ des a este ked pluju tak za to by som bila! jak prasata fuj
Neviem, je toho dosť veľa. Dnes mi dokonca napadlo, že by som radšej bola lesbičkou... keby sa to, samozrejme, dalo ovplyvniť. neviem, napríklad keď si tak čítam niektoré názory vo fórach... aa, nevšímať si ma, dnes mám blbý deň...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
A este neznasam ked si chalani nevazia baby...
aaano, uz som si spomenula. tie typicke sproste kecy, ze ked je baba protivna alebo ich odbije, a spytaju sa, ci ma kramy. doriti to ma vie tak vytocit, nic o tom nevedia a trepu hovadiny, lebo:
protivna moze byt z uplne ineho dovodu, a nie preto, ze ma kramy, to s tym nic nema. moze byt protivna akurat tak pred kramami, cez ne nie, vtedy je to ok. a predtym je to tiez len z dovodu, ze si neviete predstavit, aku nervozitu take cakanie vie sposobit, otrasny pocit...
a mozno este cez ovulaciu, lebo niektore to boli, a je to taka neprijemna bolest.
ale cez ne NIE!
Viem, ze toto vyznelo dost agresivne, a v ziadnom zo spominanych stadii sa nenachadzam a tiez viem, ze je velka skupina chalanov su v pohode a toto co som povedala je adresovane len malej skupinke idiotov, a teda neplati to pre vsetkych ani pre vacsinu.
a tiez su baby, na ktore to co som povedala neplati, ale myslim, ze vela z nas vie toto vytocit
prijemne sobotne doobedie
to s tymi radami je fakt, ale to uz suvisi s niecim inym..
alebo sa zgrupi par dievcat ktorym treba cikat a idu, no
a čo neznášam? asi práve takéto otázky a ešte to, keď majú pocit, že nám musia všetko vysvetľovať
Neznášam, keď mám povedať na čo myslím....to vám mám vážne povedať že myslím na sex, autá a na dnešný zápas slovana s trenčínom? Nie je lepšie keď poviem, že myslím len na vás?
Neznášam takéto diskusie
Myr3c ... to naozaj na to myslis? preco musia byt chalani FAKT taki?
ked dama povie nie mysli mozno,
ked dama povie mozno mysli ano a
ked povie ano,tak uz to neni dama
niekedy uplne chapem tie lezby ked hovoria že chlapy su len tupe prasata,,,, aj ja mam často takyto nazor
a este co mi vadi na chalanoch? ked klamu..nie su uprimny a ked moc ziarlia
Nikdy by som si napríklad nezačala s chalanom ako je náš spolužiak, ktorý nevedel na mape sveta nájsť Australiu Inteligencia musí byť, hoci extra intelektuáli ktorí radi poučujú naopak spôsobujú,že sa cítim ako totálna krava...
Aha a odradí ma slovník typu každá tretia slabika nadávka
A z tých povrchných vecí šiltovka s rovným šiltom, gate do pol kolien...
+ nedostatočná hygiena ...
a tiez je blby chalan bez IQ a bez zmyslu pre humor..