@rossoneri89 ... skôr šikovný ale ja som to aj tak nechtiac zistila chcela som jednoducho odpovedať a zistila som, že zahlasovať sa dá aj tak, že ako komentár napíšeš presne tú odpoveď, v tomto prípade "áno"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
To som nemal robiť, asi sa mu budem musieť ospravelniť.
Prepáč, nechcel som.
To si nechaj pre vieš koho, mňa tvoje drísty nezaujímajú!!
Snáď sa nestalo niečo tak moc neospravedlniteľné.
Ty idiot ! Najprv mi tu zaspamuješ celú anketu a potom sa ospravedlňuješ? Kašlem na teba !!
@bangbangboom čo za to?
Ale keď ten magor si nedá povedať, však @kurope ?
Dám mi pokoj! Ignorujem ťa!
Ty retard, najprv sa nauč poriadne písať, potom sa pokúšaj normálne konverzovať!
Asi nemá zmysle s tebou o niečom normálne diskutovať, že? Proste, keď je niekto truľo, truľom ostane!
Ach ty sedlák, so mnou a dá normálne diskutovať. Vieš čo? Choď sa vysrať!
@bangbangboom Áno. Je to čudné? Napíšem v TS-ke. Ok? A neboj, to zvládneš.
Ale čo!! Tak pán (vlastne slečna) sa snaží byť vtipný!! No moc ti to nevychádza!
Tak dobre, nechám truľa truľom a idem sa venovať zmysluplnejším činnostiam.
Ja som vedel, že sa nájde aj nejaký normálny človek. Už som myslel, že sú na svete iba taký ľudia, ako @kurope.
Ale, díki, že si ma zastávaš.
BTW: kurope by sa mal uvedomiť a začať sa správať trocha normálnejšie.....
Čo sú to za otázky? Nebudem radšej na jeho účet nič písať, lebo mám už aj tak dosť melancholickú náladu, tak sa s takým debilom nechcem hádať.
aj ja som dvakráát
som proste šikovná
Takže na takú primitivitu skočilo toľko ľudí??
To si si vážne myslela, že tú poslednú anketu myslím vážne? Bol to len prieskum, ako na to ľudia zareagujú