@kolini Ja takýchto ľudí takisto nemám rád.Ale nečudujem sa im.Tak ti to poviem.Si myslím,že dosť zaváži aj uhol pohľadu.Určite to inak vnímaš ty a inak zase ony.
ked sa vsade pisu vtipy o ciganoch a blondinkach tak sa vacsina bud pobavi alebo je mu to ukradnute.. ked sa bavim na ucet zien na zaklade toho videa co je hore, tak ma tu zrazu idu vsetci moralizovat..
Nie som rasista, ale s tymi arabmi by sa malo nieco robit. Ak to nepojde inak, tak aj vojensky, lebo tu zazijeme dalsiu osmansku risu a to nam moze byt osudnym..
VŠETKÝM VÁM TO PRIPADÁ HROZNÉ, LEBO AK SI PREDSTAVÍTE ISLAM = TERORIZMUS, ale ak si prečítate niečo o islame z nejakých bohatších zdrojov, dozviete sa, že ISLAM je mierové náboženstvo!!! Nemusia to byť vždy teroristi a atentátnici, majú len iné zvyky a kultúru a toho sa tak bojíte?!
@bublinqac uz si vecsiu blbost nemohol zatrepat, islam je to najhorsie pre slobodu sveta, 1.nemaju zanic zeny 2.doslovne beru koran 3.islam je pre nich nabozenstvo a ostatny su neveriaci ktorych treba zabit 4.v skolskych ucebniciach preberaju ze sa pre boha treba obetovat 5.diskoteky su zakazane a zapadna hudba neprichadza k uvahu 6.zapad neuznavaju a my ich mame tolerovat ? 7.media v islamskych krajinach su potlacovane
a toto je poriadku podla niekoho? islam neni mieromilovnym nabozenstvom ale terorizovanie prav ludi a slobody,naco bola nezna revolucia? aby sme mali uzasnu europsku uniu ktora neni schopna zachovat nasu kulturu a ktora dava vecsie prava cudzincom nez nam ,multikultura je smrt pre europu ! europarlamente hrabu a jebu na nasu europu ,hamba kde nas vedu !
@bublinqac nepotrebujem su to ubohe krajiny ,ty jebnuty ako zacal hitler a kde to skoncilo hm? tak teraz tu mame podobnu situaciu, skratka europa si chce zopakovat 20 storocie
@bublinqac to by si tam musel zit a potom by si zbadal,ale vsak tebe to moze byt jedno ty mas rad tych ktori idu proti demokracii ,takze by si tam zapadol a kedze si neni zena tak by si sa tam mal ak raji co?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
islam je horsi nez AIDS ,pliaga barbarska stredoveka
@kolini fakt blbá poznámka.To by som nepovedal ani zo srandy.Ak sa o tom dá vôbec sandovať.
mam rad drsny humor.. nechcel som sa ta dotknut
nie nemohol..ja som sa pobavil.. vas nazor je mi vcelku ukradnuty.. kazdy sa bavi po svojom..
tak to su urazlive kozy tym padom
nemam rad ludi, co sa za kazdu blbost urazia..
zvlast hentake veci brat vazne mi pride stupidnejsie nez sam prispevok
kazdy ma svoje hranice.. je na kazdom,kto, co akceptuje..
ak tu ide niekoho roztrhat kvoli tomu, tak je mi to luto ale to nie je moj problem...
ked sa vsade pisu vtipy o ciganoch a blondinkach tak sa vacsina bud pobavi alebo je mu to ukradnute.. ked sa bavim na ucet zien na zaklade toho videa co je hore, tak ma tu zrazu idu vsetci moralizovat..
a to neratam cierny humor typu: zidia, hitler, koncentracne tabory...
to som pisal z vasho pohladu dotknutych..
toto je moj..
mnoho ludom chyba nadhlad... a v honbe za moralizovanim a uvadzanim hodnot na pravu mieru zabudaju na podstatnu vec a tou je pointa toho celeho..
mojim cielom nebolo znevazit zenske pokolenie ale poukazat na nezmyselnost koranu a jeho pravidla "bijte ženy", dalsou nezmyselnou poznamkou..
kazdy to chape po svojom.. niekoho sa to vdaka neporozumeniu dotkne a ini v tom vidi nieco ine..
stale si to nepochopila?
a toto je poriadku podla niekoho? islam neni mieromilovnym nabozenstvom ale terorizovanie prav ludi a slobody,naco bola nezna revolucia? aby sme mali uzasnu europsku uniu ktora neni schopna zachovat nasu kulturu a ktora dava vecsie prava cudzincom nez nam ,multikultura je smrt pre europu ! europarlamente hrabu a jebu na nasu europu ,hamba kde nas vedu !
» www.stream.cz/video/231/29203...
turecka-rodina-pohrbila-divku-zaziva-protoze-se-kamaradila-s-chlapci:
» www.monitoruji.cz/ze-sveta/162702...
» plus7dni.pluska.sk/plus7dni/zaujal...
toto video prehana ale nieco je na tom pravdy: