Váš obľúbený album, pesnička? Čo si o nej myslíte? Ako ju beriete? Tešíte sa na jej nový album ktorý má vyjsť tento rok? Čo hovoríte na Goodbye Lullaby ?
Nemám obľúbený album, ani pesničku. Beriem ju tak, že pre 12 ročné rebelky je to super. Netuším že jej má vyjsť album, ani netuším čo je Goodbye Lullaby.
mala som ju rada v jej počiatkoch (complicated, skater boy, losing grip...aj album Under my skin bol fajn) . Potom sa začla hrať na niečo čím nie je a tým u mňa skončila. Hore spomenuté veci si ale vždy rada vypočujem.
tiež som ju mala rada, keď som mala 15. prvé 2 albumy mám asi stále niekde stiahnuté. a stále si myslím, že sú počúvateľné... ten posledný ani neviem, že je, a netrápi ma to.
O tom albume viem, lebo je to obľúbená mojej spolužiačky. Nemám to srdce jej povedať, že ju nejak extrémne nežeriem Teda nie že by sa mi nepáčili jej pesničky, ale nepreháňam to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
tiež som ju mala rada, keď som mala 15. prvé 2 albumy mám asi stále niekde stiahnuté. a stále si myslím, že sú počúvateľné... ten posledný ani neviem, že je, a netrápi ma to.
a podla mňa live spieva skvelo.