@semirjedebil tak nechap dalej ... kazdy voli co uzna za vhodne a co by si povedal keby si isiel do jedneho podniku ako ocov kamarat a uvidel ako sa vsetci spolu pekne zabavaju ... fico s dzurindom , nechapem ako sa o tom mozu ludia hadat a nadavat si do modrych a cervenych kokoto* ked oni sa spolu zabavaju a na tychto ludoch sa dobre smeju ... ako chara a jurcina v nhl ... vyborny priatelia ale pred divakmi sa dost dobre pobili , vsak kazdy hra za iny tym a ked skonci zapas ...
@semirjedebil SAS nikdy nechcela legalizovať trávu boha legalizacia a dekriminalizacia je rozdiel. A mladí boli blbí, lebo ju volili iba preto... aj keď to pomohlo, aby bola koalicia... no terazt su mladi nasrati
O akom zlepenci je reč? Od revolúcii nám vládnu zlepence,lenže vtedy sa tomu hovorilo koalícia. Zlepenec je len Fickov slovný politický novotvar keď po porážke nevedel čo má od zlosti vypustiť z papule.
Zase to tu riešite??? Jebte na to! Zdravý človek ktorý má zdravé myslenie dobre vie, že pravica - kapitalisti a imperialisti dokurvia celý svet, ono sa to deje len my si to v dnešnej dobe ani tak neuvedomujeme(No dnes je presne taká doba ako bola pred 2. sv vojnou. Krízu sme už zažili, ktorú zase zapríčinila Amerika a donekonečna to tak nemôže ísť, ako to funguje dnes. No ľudia dnešným vyspelým svetom si to možno neuvedomujú čo sa deje, ale ono sa dosť vecí na svete deje takých, ktoré nemajú budúcnosť a v dobrom to určite neskončí. Na 100% to prerastie do svetového konfliktu a ani by ma neprekvapilo keby bolo v roku 2012 fakt koniec sveta). No stačí sa pozrieť okolo seba čo sa na tomto svete deje, čo má tento svet za pokrivené myslenie a čo viac treba dodať, ako to že ľudstvo tu tak ďalej existovať nemôže, lebo všetko choré musí skončiť. A to čo sa deje na celom svete je už fakt choré. Čiže asi toľko som chcel a myslím to úplne vážne čo som tu napísal a nech si myslí kto chce čo chce. Veď ono pravda sa ukáže nakoniec a 100% sa toho my dožijeme, lebo takýto chorý svet určite ďalších 50 rokov nemôže existovať a ľudia s inteligenciou ho nebudú naďalej tolerovať a podporovať primitívny imperializmus a USA a nie len USA, ale aj všetkých zbohatlíkov, ktorý si myslia že ľud a inteligenica bude donekonečna na nich robiť a sprostých športovcov, alebo modelky budú viac oceňovaný ako vedci. Veď to je choré a je pokrivene myslenie dnešnej spoločnosti. Veď si zoberte, že kde by sme boli keby nebolo ľudí čo zostrojili napr: mobil. No na tých každý serie, ale sprostého futbalistu čo možno nemá ani ZŠ, tak toho budú nosiť na rukách a platiť mu 1000 000€. To je úbohosť tejto spoločnosti, že na vedu nie sú peniaze a to aj v zahraničí, ak sa má vynaložiť, tak získať ich aj v USA je neskutočná námaha, ale na zbrojenie a zábavky(futbal, hokej), tak na to je. Ja by som bol veľmi zvedavý, že kto by vôbec hral futbal s dnešných velikánov, keby sa hrala amatérska liga. Jedna liga v Írsku, ich národný šport(neviem čo to presne je a ako sa to volá. Hrá sa to tuším s takou hokejkou)sa hrá a vedie sa ako amatérska a chodí na ňu 70 000 - 100 000 ľudí, ale nikto sa na nej nesnaží zarobiť(Vstupne tam nevyberajú a hrajú to lebo chcú hrať a baví ich to a nie zarobiť na tom). Raz sa spýtali toho organizátora, že prečo sa tá liga nestane profesionálnou, no on povedal: "To nikdy, to by už nebolo o športe a fair - play. Hráči by sa skorumpovali a už by to nebolo o športe." K tomu asi viac netreba čo dodať aké je to úbohé s dnešným svetom a spoločnosťou v nej, lenže to si uvedomuje len mizivé % ľudí a to hlavne ktorí majú VŠ vzdelanie a nie primitívny konzumenti, konzumnej spoločnosti!!!
@soul1 zlatý môj, všetky strany sú populistické na celom svete. Vieš kedy by bolo všetko OK, keby politika nebola o peniazoch, vlastne keby nič nebolo o peniazoch, keby sa veci robili z vlastného presvedčenia a nie len za účelom nabaliť sa tak vtedy by sa ukázali naozajstné strany ktoré chcú robiť politiku pre ľudí a nie pre seba. To som už riadne že zasníval a napísal riadnu sprostosť, ale tak to je. Čiže nepochopím kto môže obhajovať vôbec nejaké politické strany, tu sa akurát môže voliť a obhajovať to menšie zlo a menším zlom, určite na tomto svete nie je táto forma demokracie akou sa prezentuje USA, Európa či naši Miklošovci a Radičovci, lebo to nie je demokracia, to čo tu vládne a čo vládne svetu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Má sociálna demokracia pred sebou ešte budúcnosť?
» nazory.pravda.sk/ma-socialna-dem...
Zu dem Thema, neni to jedno?
Ale tie komunálky budú otrasné.