Čo je podľa vás horšie? keď má dievča s trochu väčším zadkom legíny,ale nejak vkusne to skombinuje,alebo dievča uplne zle oblečené,nestará sa o seba,atď?
podľa mňa úplne nevhodná otázka kedže odpoveď je jasná a vyplýva z podania otázky... - jasné, že dievča, ktoré je celé zle oblečené je horšie ako dievča čo ma trochu väčší zadok.. a pokiaľ to, ako si napísala, vkusne skombinuje - to pre mňa znamená, že si nenechá odhalený zadok, ale ho zakryje predĺženým tričkom al. minisukňou, je to maximálne v pohode
aj trochu tucna zenska sa vie (ked chce) pekne obliect, ucesat a nalicit ze nikomu jej kila nelezia v zaludku (vid taka Adele), a zase na druhej strane dievca od prirody pekne sa vie obcas dobre zhovadit, ono to je kazdeho vlastna vizitka, co si da na seba, ked chce niekto posobit ako posledna socka, tak nech sa paci....
@trdelniiiq u mňa zas všetko možné len nie legíny a krátke tričko... nech má baba akúkoľvek postavu ukazujúci zadok v legínach je pre mňa blee.. tak isto ako k legínam tenisky.... minisukňa, čierne legíny a k tomu topánky na podpätku - príde mi to ako normálna kombinácia... ale je to vec vkusu...
... Ja len, že som si spomenul, ako som pred pár dňami videl v MHD babu s dosť veľkým rozkysnutým zadkom a čiernymi a predsa priesvitnými legínami, cez ktoré úplne svietili červené nohavičky ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
ja neviem či sa dá ešte viac o sebe nestarať v tomto smere u mňa asi začnem nosiť tie kostýmčeky. budeš ma loBenQať??
nezalezi mi na tom ako sa ini obliekaju
Hahaha