Mám doma parkety, také tie, čo si človek aj sám vie spraviť a nemám voči tomu výhrady... V koberci budeš mať prachu, linoleum sa hodí tak akurát do školskej triedy
Plávajúca podlaha vyzerá krajšie, ale za tie roky čo ju mám som skôr za koberec. Natrápiš sa sice viac s vysavanim ale je to podľa mňa útulnejšie a v zime prospešnejšie
Linoleum je najhoršia vec na svete. Nech vyzerá ako akékoľvek drevo, akékoľvek parkety, vždy je vidieť, že je to lino. Aj keď raz som v jednej kúpeľni videla modré linoleum, ktoré malo vzor mozaiky a to bolo celkom pekné. Ale do izby určite nie.
@freyaa pochopila som to ako linoleum so vzorom parkiet
@matusha No tak už len predstava takého linolea vyzerá lacno a zle Ale možno to tak myslela... ale čo viem, sú aj plastové podlahy vo vzore dreva, a to vyzerá celkom fajn. Ale videla som to len v exteriéri, neviem, či sa dáva aj do interiéru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
@freyaa pochopila som to ako linoleum so vzorom parkiet
@matusha No tak už len predstava takého linolea vyzerá lacno a zle Ale možno to tak myslela... ale čo viem, sú aj plastové podlahy vo vzore dreva, a to vyzerá celkom fajn. Ale videla som to len v exteriéri, neviem, či sa dáva aj do interiéru