hej mam antikoncepciu ale ta nemusi byt vzdy 100% a chcela som sa radsej chranit dvomi sposobmi ale tak s kondomom to vraj viac boli prvy krat a neni z toho taky uzitok ako bez neho tak zato sa pytam
ak sa vie chlapík ovládať a vie, kedy vyvrcholí, tak by sa to dalo skúsiť aj bez, ale pri prvom sexe je to dosť nebezepčné, lebo on sa asi zas tak veľmi kontrolovať nebude. :/
No a ak je to známosť na jednu noc, tak je jedno, či máš HAK a či sa vie ovládať. Vtedy každopádne kondóm použi
5 simacka, ak mas kvalitnu antikoncepciu a budes ju uzivat pravidelne ako mas, tak myslim ze nie je problem a mozes bez neho.. ale teda ak sa bojis, tak vyskusaj radsej kondom, aby si si bola istejsia.Hlavne sa neboj, lebo potom to bude naozaj boliet...
Ak berieš HAK správne a pravidelne, tak sa na ňu môžeš spoľahnúť.
Pri prvom vniknutí to skúste radšej bez kondómu. Potom ho môžte nasadiť. A ak si nervózna ide to fakt veľmi zle (alebo dokonca vôbec), tak sa uvoľni. Je treba, aby si bola naozaj vzrušená, inak to bude bolieť
dokonca by som odporučila lubrikant, keď si naozaj nervózna, ale sú aj prirodzenejšie metódy. Napr. mu vyfajči, nech to lepšie kĺže. Znie to hnusne, ale je to dosť dôležité
Určite by som ti odporucila...ak to ma byt prvykrat...tak skus kondom.Tak ci tak ta to bude pravdepodobne boliet...ale aspon si budes ista, ze nedostanes niejaku tu chorobu.A este pred tym ti odporucam aby ste ho prekontrolovali ci sa tam nenachadzaju niejake vedy...aby nedoslo k nehode...
ak maš HAK tak jednoznačne BEZ.. bolieť ťa to bude tak či tak ale určite menej a ved od toho ta antikoncepcia je že zabrani otehotneniu (nehovorim že je 100% ale to nie je ani kondom a ked maš stáleho partnera tak určite bez.. to že nefunguje HAK je len u velmi malého množstva bab takmer zanedbatelného preto je HAK spolu s kondomom najpoužívanejší spôsob proti otehotneniu čo by kondom ani nebol keby si ludia nechcú užiť s hocikým kde je to samozrejmé)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
No a ak je to známosť na jednu noc, tak je jedno, či máš HAK a či sa vie ovládať. Vtedy každopádne kondóm použi
potom jednozančne bez
Pri prvom vniknutí to skúste radšej bez kondómu. Potom ho môžte nasadiť. A ak si nervózna ide to fakt veľmi zle (alebo dokonca vôbec), tak sa uvoľni. Je treba, aby si bola naozaj vzrušená, inak to bude bolieť
a ako bolo povedane, bez kondomu je to o mnoho lepsie.
Určite by som ti odporucila...ak to ma byt prvykrat...tak skus kondom.Tak ci tak ta to bude pravdepodobne boliet...ale aspon si budes ista, ze nedostanes niejaku tu chorobu.A este pred tym ti odporucam aby ste ho prekontrolovali ci sa tam nenachadzaju niejake vedy...aby nedoslo k nehode...