Ale, prečo dievčatá priťahujú zlí chlapcí? Nie sú romantickí, galantní. Dievčatá máte skúsenosti so zlými chlapcami? Len kvôli tomu, že majú super vypracované telo, super motorka alebo auto, veľa a neuveriteľné množstvo peňazí. Ale čo ich charakter majú
nakoľko ide pod touto otázkou isto o typ zo ženských časopisov, čo nemá porovnateĺne veĺa kozmetiky ako jeho polovička, tak by som povedala že ide hlavne o to, že nie sú moc... metrosexuálni
niektore baby to pritahuje ,ale mna jednoznacne nie ! ja som vzdy chcela pravy opak ..mileho ,neuveritelne nezneho ,dobreho a romantickeho chlapca a takeho aj mam
mna bavia ovela viac ako vecne zadumcivi introverti ...a ziska ich maloktora (vacsinou elita) nehovoriac o tom udrzat si takyto vztah...no kazda ktora takeho ma potvrdi, ze v tom vztahu sa nema sancu nudit a to je pre mna prvorade
Videl som pár prípadov keď si nejaký holohlavý, agresívny kokot obmotal sprosté dievča okolo prstu, mlátil ju, podvádzal ju no ona ho aj tak "milovala".
A pokiaľ pod tými zlými, neuveriteľne sexy a príťažlivými chlapcami myslíte tích holohlavých agresívnych kokotov, ktorých jediný zmysel týždňa je sa v piatok ožrať a pobiť na dedinskej diskotéke, tak je mi vás, kravy, fakt ľúto.
Cele je to ubohe , ze zli chlapci , aj ja mam vypracovane telo a netvrdim ze by som bol zly , a ani nechcem byt , poznam takych ""machrov"" co robia hrdinu a v skutocnosti by sa poblvali na Autodrome.
Baba ktora hlada takych si to bitie co spomina Pernik aj zasluzi
nemam skusenost s vypracovanymi bohatymi zlymi chlapcami , ale iba zlymi chlapcami..a vzdy sa buchnem do takeho, tak to je.su sexi, charizmaticki, zli, pritazlivi, bedia ako na baby, zmotaju ti hlavu len, aby ta dostali..maju ten pohlad tu chodzu tie dotyky, slova, usmevy, vedia ta laskat tak aby si bola znich mimo, ale oni to beru ako zabavu pokial nestretnu tu pravu, a myslim, ze taki chalani potrebuju zlu babu, zenu, ktora im da najavo, ze nemaju sancu.taku co im bude robit to co oni nam
dost na hovno to tu zakladatelka ankety opisala a uviedla vlastnosti ale pochopila som zamer... takí tí ... proste rebeli ako to tu už niekto povedal, na úlet ako svorení... len na dlhšie fungovanie je 98percent z nich nepoužiteľných..
zlí chlapci nás priťahujú práve preto že sú zlí doma nás učia k poslušnosti a my väčšinou z rešpektu poslúchame ale chceme zažiť niečo nezodpovedné, niečo bláznivé a v nich to vidíme oni nám vlastne ukážu to vzrušenie, ten adrenalín po ktorom tak túžime
aha cize zly chlapci.. stym som uz skusenosti mala ...a a je to ako stvorrene pre baby ktore su blaznivee a miluju adrenalin to vzrusenie odvahu a zabavu ... poniektore baby chu toto a nie mysliet vsetko vaazne wuaa milácik hento milacik tamto romantika atd...a cim viac je ten chalan neposlusny tym viac to baby pritahuje aspon mne to thak padne dobre dakeho nesposnusneho blazonka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
definuj slovo zlý chlap
zato že niekto nie je romantický alebo galantný to ešte neznamená že je zlý
možno by si mala prestať čítať chujoviny
definuj slovo zlý chlap
zato že niekto nie je romantický alebo galantný to ešte neznamená že je zlý
mala by si prestať čítať tie chujoviny
nakoľko ide pod touto otázkou isto o typ zo ženských časopisov, čo nemá porovnateĺne veĺa kozmetiky ako jeho polovička, tak by som povedala že ide hlavne o to, že nie sú moc... metrosexuálni
Zlý chlapi dobre vzrušujú.
"zlí chlapci" sú vzrušujúce úlety
do riti, zas zaostávam v niečom
menej ženských románov, fakt.
urcite sa nam nepaci, ked za nami chodia ako psikovia a urobia vsetko, o co ich poziadame..
len kým ma niekto nenazval "rebelkou", odvtedy je to nechutné
A pokiaľ pod tými zlými, neuveriteľne sexy a príťažlivými chlapcami myslíte tích holohlavých agresívnych kokotov, ktorých jediný zmysel týždňa je sa v piatok ožrať a pobiť na dedinskej diskotéke, tak je mi vás, kravy, fakt ľúto.
Baba ktora hlada takych si to bitie co spomina Pernik aj zasluzi