si zabil - nevadi mi.. nech si ludia hovoria co chcu ale v zivote by som nepouzila tie dve slova
reklama - nepaci sa mi,ale tak co uz..su aj otrasnejsie reklamy.. pretrpim
piesne - kazdy ma iny styl,takze mi je ukradnuty
ale to ako sa sprava(l) uplne otrasne .. to video,ked niekoho bezdovodne zbil.. alebo stale len nadavky.. a nevie mat nejaky nazor, aj texty len o tom,ze nieco "wow" povedal a kazdemu sa to paci a ovaaacie a nvm co este
@lola8 prvý krát som o ňom založila anketu/diskusiu/fórum (volaj si to ako chceš)... neviem ako ty, ale ja keď zakladám anketu, nepozerám sa vo fóre o 10 strán dozadu, či tam náhodou nie je podobná anketa... a keď sa ti ankety tohto typu nepáčia, tak ich ignoruj. jednoduché riešenie.
Som raz videl na ulici ako isli po chodniku stary cigan aj s deckom. A decko si pustilo z telefonu nahlas tie sracky a jeho asi foter mu taku ujebal, ze zasranovy telefon uletel a este aj zato dostal A to je inak co povedat, lebo cigani svoje decka nezvyknu bit, skor ich nechavaju nech si decko robi co chce.
Riťhnus.. ..asi tak.. ..strašne ho nemám rada..a ešte jak bol raz u nás na východe..povedal že sme hladová dolina.. chuj nakazený namyslený..nenávidím ho... ..ale čo už každž má inť názor..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
reklama - nepaci sa mi,ale tak co uz..su aj otrasnejsie reklamy.. pretrpim
piesne - kazdy ma iny styl,takze mi je ukradnuty
ale to ako sa sprava(l) uplne otrasne .. to video,ked niekoho bezdovodne zbil.. alebo stale len nadavky.. a nevie mat nejaky nazor, aj texty len o tom,ze nieco "wow" povedal a kazdemu sa to paci a ovaaacie a nvm co este
ale este trapnejsie ako on je neustale zakladanie for o tom, aky je trapny.. a co? tak hovorme stale o nom, oooch..ako male deti
on je prepnuty a mozno ma aj besnotu... a "bit" sa dokaze len ked ma pred sebou 20 ochrankarov ktori mu tu obet najprv pripravia alebo podrzia
....takze chudak, bez penazi by ani kamaratov asi nemal
a tiez ho nemusim ....
Tým, že ho ľudia stále riešia, mu iba dodávajú na veľkosti.
najviac sa mi ajtak páči ako nemá rád komerciu a strápňovanie sa a zrazu mu podstrčia pár evri a už je v reklame sám za debila
rytmus strc sa dakde...
a ta reklama jezis ked to pocujemje mi zle