tak ja pri sexe rad experimentujem a skusam nove veci... takze sa viac menej nebranim nicomu.. aj ked predstava osranych clenkov ma moc nerajcuje, takze asi tiez mam svoje hranice...
Sex s niekym, zatial co vas dedo, ktory rozprava uz len pomocou strojceka prikladaneho na hrdlo, sa na to pozera a dava vam rady. A tesne pred orgazmom prilozi strojcek na hrdlo vasej zene, takze to znie akoby sa spravil robot...ale inak je vsetko v pohode.
jak je tu somínané, tak pokial s apartneri dohodnu nech si robia čo chcu... ale veci ako pedofília, incest, animal...alebo aj nekrofília je dosť ... hnusné....
najprv mi nic nenapadlo, ale ked som sa tak zamyslela a precitala si komentare, tak asi by mi kratsie trvalo napisat, co mi zvratene nepride. ja si proste rada zasexujem vyskusam rozne polohy,oral, obcas anal, ....uzijem si to.... ale tam to konci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
A sex s niekym/niečim iným ako so živým človekom (nie dieťaťom).
a ostatok je len vecou chtíču a dohody, čož' neznamená, že sa budem po nociavh rezávať a dávať piť svoju krv partnerovi to určite nie
(k primitívnosti názoru číslo 1 sa nevyjadrujem. vlastne vyjadrujem, dúfam, že to bolo myslené zo srandy..)