viac menej všetko čo si vymenoval, ale praktizujem ho iba s priateľom, pretože ho poznám, mám rada a vážim si ho. nemienim sa len tak rozdávať kde komu
sex je pre mna prirodzena fyziologicka potreba a nevidim na nej nic zle
ak to ma byt s laskou, nevolam to sex, rozlisujem to ako dve veci
a myslim si ze sa v dnesnej dobe prilis precenuje, ludia strasne riesia kto s kym spal a kto vsetko uz nie je panna a ini zase hrdo vyhlasuju ze este s nikym nespali.. myslim si, ze to nie je podstatne
sex sa mi najčastejšie spája s láskou, nevedel by som ho mať len tak, pretože mi nejaká otrčí, vždy tam musí byť nejaký druh lásky, opantania sympatie.. a čím viac ju milujem tým viac sa pokúšam neuponáhľať "akt vniknutia"..to potom už nebýva sex, ale milovanie.
Fyziologická potreba , nemusím niekoho ľúbiť aby som ho mal ani byť vo vzťahu aj keď vo vzťahuje je to lepšie alebo pohodlnejšie. Bez vzťahu je to také adrenalínovejšie
Takto...keď mi pred pár rokmi ponúkli dvaja chalani, ktorí mi boli...hm...zaviazaní? [neviem to pomenovať] že ak nemám voľný čas si hľadať vyhovujúcu priateľku (čo som fakt veľmi nemal a nakoľko som vysadený na inteligentné baby, tak nebolo vlastne ani z koho vyberať) a budem chcieť, môžem si za nejaké proforma vyrovnanie povedať, akú babu (miery, parametre, skúsenosti) a kedy chcem a že zabezpečia...tak "sex" v tomto zmysle je pre mňa "not happening".
Proste bez nejakej citovej väzby...asi ako neosolené hranolky. Od hladu vďaka tomu človek nezomrie, ale aby mu to aj chutilo...a (hlavne) po dlhšom čase.
spája sa mi s láskou, aspoň nejakého druhu, nie je to úplne jednoznačné, ale rozhodne je to vec veľmi intímna, a preto ma štve že keďže som chlap tak je to zároveň pud ktorý často otravuje, neviem si predstaviť že by som ho mal len tak, bez akýchkoľvek pocitov, a asi by mi po takom niečom (resp. možno už pri tom) bolo... dosť podivne.
bez lasky nie som ochotny ani schopny mat s niekym sex, pretoze to povazujem za nejaky najvyssi stupen dovery a lasky vo vztahu. a kedze som clovek a v lebke mam mozog, nepovazujem sex za nieco neskutocne potrebne a nutne k prezitiu, ako sa to snazia mnohi davat najavo.
ano, nepochybne, urcita biologicka potreba to je ale to, ze som zivocisny druh, zo mna nerobi klbko hormonov, ktore da prednost pudom prd rozumom, zasadam alebo citmi.
sex sa mi spája výhradne s láskou a posledné roky výhradne s jedným človekom.... je to pre mňa oveľa viac ako uspokojenie pudov.... samozrejme, je to aj relax, aj uvoľnenie ... ale má to aj hlbšiu podstatu.... "to" niečo čo cítia len tí dvaja ľudia... "to", čo tam dokáže byť len ak je v tom aj láska........ ak nie je, tak to beriem ako len bezvýznamný pud, ktorý človeka uspokojí možno po fyzickej stránke ale po psychickej nie....
@hoperpohroma no, jednoducho povedane, fyziologia skuma fungovanie organizmu. Cize, ak by si brala sex ako fyziologicku potrebu, tak by ti islo asi o to, zistit, co sa pocas sexu deje, a nie uspokojit svoje biologicke potreby...
nenapisem, nik by ma nepochopil, ale @32 sklamal, cakal som dlhsiu analyzu. kupu furika dokaze rozpisat na 4NS a definicia sexu len na par riadkov??? what a shame!(ach)
Pre mňa je to akt reprodukcie. a ďalej nástroj uvoľenia stresu a napätia, potešenie. Mal by sa spájať s láskou, lebo by som sa počas toho cítila divne.
skukla som bežne komenty a až do dvoch tretín som si pripadala ako niečo choré a nemorálne a potom som došla ku komentu @51 a odľahlo mi. nie som sama!
trenie vo vagíne, o niečo lepšie ako čokoláda. bodka.
áno, spája sa mi s láskou. a okrem toho, neviem posúdiť, či je to nejaká forma odbúravania stresu, pretože mne stres odbúrava proste už len každá sekunda strávená s prítomnosti človeka ktorého milujem, a sex považujem za vrcholný prejav mojej dôvery a úcty k človeku
Sex môže byť medzi dvoma ľuďmi, ktorí sa nepoznajú, je nezáväzný, iba aby si užili. Sex je sebecký - každý ho robí sám kvôli sebe. Je bez LÁSKY. Ale istá sympatia, pocity, tam vždy budú. Nepoznám človeka, ktorý by šiel do postele hoci aj na jednu noc s niekým, kto ho nepriťahuje, nepripadá mu sexi. (No, príslušníčky najstaršieho remesla nepoznám a tie to robia za prachy).
Sorry, som možno staromódna pruritánka, ale to už si to radšej urobím doma sama, ako keby som kvôli nejakej fyzickej potrebe mala robiť bárskomu rohožku. Nehovorím, že som nevyskúšala - vyskúšala som a takýto sex mimo vzťahu mi nikdy nič nedal. Ani len to, kvôli čomu ľudia sex chcú.
Prečo? Lebo väčšina žien, ktoré poznám - a ja nie som výnimka - sa musia uvoľniť, aby si mohli sex užiť a aby niečo z neho mali. Musia tomu človeku dôverovať. A to pri takomto sexe vylučujem. Na druhej strane ten človek musí vedieť, čo mám rada, ale je otázne, či ho vôbec zaujíma moja spokojnosť Počula som na to zaujímavé názory chlapov a dávajú logiku.
Milovanie sa je o niečom úplne inom. Je o citoch, dôvere, nehe, láske, pôžitku z toho najkrajšieho a najintímnejšieho, čo môžu dvaja ľudia spolu prežívať, o súhre dvoch ľudí, ktorí sa poznajú. Nie je sebecké, lebo toho druhého milujeme a div, že sa nepretekáme, kto tomu druhému urobí viac dobre - sme dvaja a nejde už iba o spokojnosť nás ako jedinca. Nie je to maratón, nie je to snaha zapáčiť sa, nie je to neokresané a neohrabané. Každý pohyb má svoj zmysel a dotyky nie sú o zvedavosti a "skúmaní teritória", ale o snahe urobiť tomu druhému to, čo mu je príjemné, o blízkosti, o kochaní sa tým, čo nás na tom druhom priťahuje. Pri milovaní sa sa človek netrápi tým, čo si ten druhý pomyslí, lebo nemám oholené nohy. Nie je povrchné. Je to bohémstvo. Vychutnávanie si plnými dúškami niečo, čo nám fyzicky, ale aj emočne a psychicky robí dobre.
@fleur1301 napísala si to úžasne prečítal som si to 3x a absolútne súhlasím s každým slovom. myslím že táto definícia milovania/sexu/lásky má plné právo ocitnúť sa v hocakej encyklopédii.
@frano ...aha uz mas zrazu zaujem sa stretnut?? Toto co si napisal nekomentujem...keby si vedel aspon polovicnu pravdu z toho o co ide potom by som ti dal mozno za pravdu...inak ti neostava nic ine ako nevsimat si ma...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
101 komentov
ale sport mam radsej
mám čas ešte, čakám na toho pravého
ak to ma byt s laskou, nevolam to sex, rozlisujem to ako dve veci
a myslim si ze sa v dnesnej dobe prilis precenuje, ludia strasne riesia kto s kym spal a kto vsetko uz nie je panna a ini zase hrdo vyhlasuju ze este s nikym nespali.. myslim si, ze to nie je podstatne
celkovo uz je mi vsetko nejako jedno
jak sranie.
Je podľa môjho názoru správne, aby som sa učil vernosti sebe a k druhému už odjakživa.
Proste bez nejakej citovej väzby...asi ako neosolené hranolky. Od hladu vďaka tomu človek nezomrie, ale aby mu to aj chutilo...a (hlavne) po dlhšom čase.
bez lasky nie som ochotny ani schopny mat s niekym sex, pretoze to povazujem za nejaky najvyssi stupen dovery a lasky vo vztahu. a kedze som clovek a v lebke mam mozog, nepovazujem sex za nieco neskutocne potrebne a nutne k prezitiu, ako sa to snazia mnohi davat najavo.
ano, nepochybne, urcita biologicka potreba to je ale to, ze som zivocisny druh, zo mna nerobi klbko hormonov, ktore da prednost pudom prd rozumom, zasadam alebo citmi.
Mozno to nezmeni tvojho ducha, ale to stado nadrzanych piraniek, ktore budu prejavovat zaujem ta urcite nastartuje a das priatelke zabrat o to viac!
S knirkem prichadza obrovska sexualna moc, no rovnako velka zodpovednost!!!
Predstav si, ze s knirkem kazda zenska bytost na planete bude chciet byt tvojou otrokynou!
Slabsie povahy casto podlahli moci a opojeniu... A uz nebolo pre ne cesty spat! :/
To uz kazdy vi
a
je to niečo, čo mám rada, ako čokoládu a rada si to doprajem
Ty si nechcela nahodou z birdzu odist?
sex: niečo nezáväzné na jednu noc bez citov, len ukľudnenie hormónov a vybúrenie svojej živočíšnosti
Milovanie: je to pohlavný akt, ktorý je naplnení obrovským množstvom citov, lásky a obe strany z toho majú krásne pocity
trenie vo vagíne, o niečo lepšie ako čokoláda. bodka.
hmm... NJI, prípadne NDI snažiaca sa tváriť ako TJI, tipujem. zaujímavé
ale vcelku úspešne
nemáš za čo
@grietusha pekne napísané, ale tým sraním si to trochu dehonestovala Ale v podstate je to pravda....
@sturmer xD
Sex môže byť medzi dvoma ľuďmi, ktorí sa nepoznajú, je nezáväzný, iba aby si užili. Sex je sebecký - každý ho robí sám kvôli sebe. Je bez LÁSKY. Ale istá sympatia, pocity, tam vždy budú. Nepoznám človeka, ktorý by šiel do postele hoci aj na jednu noc s niekým, kto ho nepriťahuje, nepripadá mu sexi. (No, príslušníčky najstaršieho remesla nepoznám a tie to robia za prachy).
Sorry, som možno staromódna pruritánka, ale to už si to radšej urobím doma sama, ako keby som kvôli nejakej fyzickej potrebe mala robiť bárskomu rohožku. Nehovorím, že som nevyskúšala - vyskúšala som a takýto sex mimo vzťahu mi nikdy nič nedal. Ani len to, kvôli čomu ľudia sex chcú.
Prečo? Lebo väčšina žien, ktoré poznám - a ja nie som výnimka - sa musia uvoľniť, aby si mohli sex užiť a aby niečo z neho mali. Musia tomu človeku dôverovať. A to pri takomto sexe vylučujem. Na druhej strane ten človek musí vedieť, čo mám rada, ale je otázne, či ho vôbec zaujíma moja spokojnosť Počula som na to zaujímavé názory chlapov a dávajú logiku.
Milovanie sa je o niečom úplne inom. Je o citoch, dôvere, nehe, láske, pôžitku z toho najkrajšieho a najintímnejšieho, čo môžu dvaja ľudia spolu prežívať, o súhre dvoch ľudí, ktorí sa poznajú. Nie je sebecké, lebo toho druhého milujeme a div, že sa nepretekáme, kto tomu druhému urobí viac dobre - sme dvaja a nejde už iba o spokojnosť nás ako jedinca. Nie je to maratón, nie je to snaha zapáčiť sa, nie je to neokresané a neohrabané. Každý pohyb má svoj zmysel a dotyky nie sú o zvedavosti a "skúmaní teritória", ale o snahe urobiť tomu druhému to, čo mu je príjemné, o blízkosti, o kochaní sa tým, čo nás na tom druhom priťahuje. Pri milovaní sa sa človek netrápi tým, čo si ten druhý pomyslí, lebo nemám oholené nohy. Nie je povrchné. Je to bohémstvo. Vychutnávanie si plnými dúškami niečo, čo nám fyzicky, ale aj emočne a psychicky robí dobre.
aj ked teraz nemam tolko casu ako by som chcel,ten v sufliku ho ma vzdy
podla mna z tohto celeho vyjdes ako hlupak ty ale kedze si zato mozes sam lebo si nepocuval ked som ti to hovoril tak ma to ani moc netrapi...
@88 a ty si to dobre rozviedla