ako som u babky na dvore behala cela hola po dvore skakala do nafukovacieho bazena ktory bol pre mna taaaaaaaaaaaky straaaaaaaasne veliky vtedy a potom som sa na obed cela okydala spagetami s kecupom...(tipujem tak 3-4 roky ale neverila by som tomu)
jak odprevadzam s tatom mamu do nemocnice a trvam na tom, ze nechcem mat braceka, ale sestricku. samozrejme, sestricka sa vola Martin a ked mu chcem zaviazat kravatu, tak to aby som sa na samlik postavila...
Dovolenka v Tatrach s otcom a bratrancom..kde som ostala chora a museli sme ist domov...mohla som mat neake 4 roky ..a predtym si uz asi nic nepamatam nevim
ja sa pamätám na to ako sa mi sníval nejaký sen a potom som sa zobudila(myslím že som aj plakala no neviem ,bola som v postieľke a okolo mňa boli plyšové hračky a potom prišla mama a s postieľky ma vytiahla ..dalej už neviem čo bolo
ja si pamatam jeden zazitok asi z roku pana 05. som mala..a vlasten neviem kolko ale viem co som amla oblecene. hrde biele saty a vo vlasoch ruzovy krietok- stipec a viem este ze som sa hrala s hrebenom ci s cim a ten mi jebol dole zo schodov z tretieho poschodia. sme v bytovke byvali a to uz neviem preco ma pustili na schodisko taku malu jebnutu
ale pametam si že som chodil pobyte a pital somsa coje toto a zhodil jednu poličku malsom vtedy 2roky maly somna ine nervy lebo že v kuse čojetoto....školke som bol iba na predprípravu na zs ...mno a tam som sa bijaval lebos eci spaly ja som sa hral z kockami a autickami potom dosla miestna skolkarska mafia že to je ich uzemie som im hodil kocku dohlavy a potom ma zbily a odvtedy ma bily vzdy ked som sa hral naich uzemy...branil som sa statočne
Mala som 2-3, bývali sme ešte v našom prvom byte a jediné, čo si pamätám, je ten strašný pohľad na schody, keď sme vošli dnu. Nebol tam výťah a mne sa nechcelo šľapať hore a mamina ma nevládala. ri schodoch boli dvere, tuším to pivníc, ale ja som tvrdila, že to je výťah a nikomu som neverila, keď mi hovorili opak...
j a este som mal 3roky prisly sme za mamku donemocnice dal som jej ucho an bruchoa spital sa že kde mam babiku mno a babika ležala vedla napostielke bola moja sestraa mno avratme sa o rok dozadu rok 08 a narodil sa mi brat už som ho nehladal v maminom bruchu
Ešte nejake pady si pametám dost krkolomne pri uceni bicyklovania jak som tatovy 5 rocny nabural auto (embéčka)
bol som u starkej a mal som asi 2,5 roka....potom si ešte pamätám ako som vyhral v behu na 50 m za druhé miesto autíčko a hral som sa s ním v byte s kamošom
mala som asi tak tri-styri roy a balasom sa spat sama a tak som si lahla za bratom do postele - ten z spal problem bol v tom ze som sa pocikavala a celeho brata som ocilkala pamatam si jako po mne krical este aj nove nadavky som sa od neho vtedy naucila
mala som 1 rok mozno menej ked sme boli u jednej doktorky a doteraz si to pamatam ten pohlad ako som lezala a pozerala na nu a viem este ako vyzerala a mozno ze by som ju aj spoznala ale asi nie lebo mozno uz ani nezije a urcite sa za 17 rokov zmenila=D=D
uha, no tak ja mam detvstvo ako vygumovane, ale pamatam si, ze babka zavarala cviklu to asi ked som mala nejake 4 roky, a ta cviklla vykypela, a vsetko to tak cviklovo vonalo, a v ten den babka aj vytopila susedov haluz takto spominat, a este si pamatam no svoje hnusne modre tpelaky, ktore strasne pichali
noo... ja si pamätám, keď som prišla 1krát do škôlky to som mala asi 2 roky či koľko a to som zbadala takú učiteľku a som sa rozplakala to si pamätám len
ked sm sa ako 4 rocna ucila bicyklovat spadla do diery kde opravovali potrubie a mala vyvrtnuty clenok a otras mozgu...vtedy mi to narusilo rozum preto sm trz takaa strelena ....tj asi taky zazitok co si fakt silno pametam
keď som mala 4 roky boli sme v cirkuse a také blikátka či čo tam predávali a ocka som prehovárala že také chcem, tak povedal že choď sa pozrieť koľko to stojí, videla som 1,20 ale povedala som že 2 eurá a ja som si tak "nenápadne" kúpila cukríky a prišla pred ocka , že akoźe ja nííč
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Ešte nejake pady si pametám dost krkolomne pri uceni bicyklovania jak som tatovy 5 rocny nabural auto (embéčka)