Mám taký divný pocit že som dáka pošahaná abo čo...pri prvom ,,sexe'' som skoro nič necítila..ani vzrúšo..len strach...pri prstovaní som nemala ani náznak niečoho pekného...chcem sa spýtať či to bude takto ďalej pokračovať, alebo to bolo len preto že to b
jedoducho si nebola moc uvolnená, toť vše...neboj nie si jediná čo máva takéto problémy, a ke´d to neprestane tak po dovŕšení 18tich rokov navštív sexuológa, ten ti určo poradí
Vymeniť partnera hmmm.....no ja keď budem mať partnerku tak ju rozhodne nebudem meniť len preto že by som sa nevedel pri sexe uvolniť keď ju budem lubiť
dufam ze ad3 bol mysleny len ako vtip lebo inak som nuteny suhlasit s tommyotom a pokial ide o otazku bolo to tak len preto ze to bolo prvy krat alebo si frigidna
Milion ludi pri prvom sexe skoro nic neciti a toboz ak je ona panna a on panic.
Sa hlavne ukludni lebo ak budes stale mysliet na to ze s tebou nieco pri sexe nieje v poriadku tak sa s partnerom nikdy neukludnis a mozes sa aj pojebat a nebude ziaden orgazmus,ziadna mokra jaskynka nic nic.Proste si treba do postele lahnut s tym ze si ides uzit noc plnu snov s niekym koho mas rad a nie rozmyslat nad picovinami.
Elka: ja som dneska bola u gynekologa a mala som to iste co ty(vidis, ked mam taketo otazky, tak idem k profesionalovi....si berte odo mna priklad )...a ten mi povedal, ze to je normalne, ze to este nemam akoby "roztrenovane"...ale ze pocase by mala zmiznut aj bolest ak nejaku mas(bo ja hej )a potom to pride...
ja viem presne preco to tak je...som to cital na sexus.cz alebo tak nejako....neviem ci to je tvoj pripad, ale moze to byt tym ze sa bojis...ale po case uz by to malo byt v pohode
Xiuhteotl:akoze to ze sa teraz nevie cica poriadne nazhavit, tak to neznamena, ze by ho mala menit, to ho potom nelubi...a par rokov? tak ja by som sa tym nezatazovala, co by malo prist o "par rokov"...co pride pride...
A este...to akoze ked si si isty, ze sa i par rokov rozides s priatelkov, tak jej das uz pre istotu kopacky terza?...to je akokeby si povie: "Ja urcite nezmaturujem, tak sa uz etraz jebem na skolu..."...sak treba trochu popracovat na tom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Videt ze nemas v hlave viac nez nasrate..
Ty si spadla z jahody ci zo sekvoje?
Milion ludi pri prvom sexe skoro nic neciti a toboz ak je ona panna a on panic.
Sa hlavne ukludni lebo ak budes stale mysliet na to ze s tebou nieco pri sexe nieje v poriadku tak sa s partnerom nikdy neukludnis a mozes sa aj pojebat a nebude ziaden orgazmus,ziadna mokra jaskynka nic nic.Proste si treba do postele lahnut s tym ze si ides uzit noc plnu snov s niekym koho mas rad a nie rozmyslat nad picovinami.
Uff dufam ze staci?ak nie tak sa ozvi zas.
Elka: ja som dneska bola u gynekologa a mala som to iste co ty(vidis, ked mam taketo otazky, tak idem k profesionalovi....si berte odo mna priklad )...a ten mi povedal, ze to je normalne, ze to este nemam akoby "roztrenovane"...ale ze pocase by mala zmiznut aj bolest ak nejaku mas(bo ja hej )a potom to pride...