@torpedo08 pustím amy winehouse ( cupid, hey little rich girl,wondering now, monkey man) spievam, dam dajake tanečky a fajne mi je... nemám čo chľastať, ty si evidentne iný level
urcite nie....zufalec je zufalec aj ked je triezvy...ja to beriem skorej ako vyventilovanie sa...ze obcas fakt zabudnem na problemy minulost buducnost atd.....proste len som..tu a teraz... rehnim sa....ale inak celkovo chlast by sa mal zakazat lebo robi vacsi bordel ako osoh...(mna sa to netyka ale chalani robia bordel hadky bla bla nasilnosti takze nedobre)
Alkohol hlavne ničí životy, poznám to z môjho okolia a dokonca z rodiny. Normálne mám strach čo bude za 10-15 rokov keď už 12 roční sa najebávajú. A nie, nehovorte že prestanú, je to droga a z toho sa nedá len tak dostať.
Mal by si navštíviť odborníka.
Nie preto, aby Ti pomohol s alkoholom, ale aby Ti poradil, čo na tieto debilné fóra.
Viac činností, záľub, aby si na toto nemal čas.
a schválne, skús aspoň raz v živote nepiť dlhšie ako mesiac a sám uvidíš, či ti náhodou nebude tak lepšie ale ak náhodou sa budeš cítiť nesvoj, alebo to len proste nevydržíš, tak na tvojom mieste by som vyhľadal radšej nejakú odbornú pomoc... alkohol naozaj veľmi škodí, vidím to dosť aj ja v mojom okolí, takže viem, čo hovorím
@torpedo08 chlastat cez skype som pred rokom a pol vymyslela ja tu bola som v libyi nemala som s kym ale prejdem k teme..pripominas mi mna ale ja som niekedy nebola opita raz za tyzden ale aj 5x za tyzden... trvalo to 3 mesiace dajme tomu , potom "len" 2x za tyzden stacil a take striedacky.. to asi dva roky trvalo a bola som velmi nestastna (boli v tom aj ine veci) a myslela som si ze chlast mi pomaha ..ze "no esteze mam vodku"... a pritom ked som prestala pit tak som normalne stastnejsia vsetko je lepsie..ver mi ze ten chlast ti problemy len pridava..ja nepoviem raz za cas... u mna napr raz za mesiac... niekde na vino skocit alebo ked je nejaky poriadny fakt poriadny zur niekde tak zabavit sa ale tak nie takto ako ty... a vyuzivat chlast kvoli "problemom".... fakt skus prestat a sam uvidis
Ale ked uz tak casto pijes (a nehodlas s tym prestat) tak to aspon rob tak, ze sa zoznamis s ludmi, maj z toho spolocenske akcie, nech z toho aspon nieco mas...ale nie, ze si doma otvoris flasku.
@afgh chválim hey little rich girl je pôvodne od the specials, cupid od sama cookeho, you're wondering now od the skatalites a monkey man od toots and the maytals, ale dobre to dala aj amy
krátko k téme: zúfalí ľudia sa stávajú otrokmi výrobkov ktoré im pomáhajú zabudnúť jak je život v skutočnosti ťažký ale z dlhodobého hľadiska to rozhodne nepomáha.. byť stále pri vedomý a obozretný je podľa môjho názoru jedným z krokov ku vnútornej slobode, bo chceš ovládnuť ľudí? daj im veci ako drogy, TV, alkohol.. ale to je len môj názor..
môj spolužiak nafúkal keď dali v našej triede fúkať a hneď ho zobrali na psychiatriu na protialkoholické
a urobili ešte horšie lebo ten zážitok v ňom zanechal také stopy, že teraz sa lieči na psychiatrii
myslim ze alkohol moze utlmit problemy ale len na chvilu a potom ich musi clovek aj tak riesit ..alkohol problemy nevyriesi.. mame v rodine alkoholika a na vlastne oci som videla aka sa z neho po par rokoch stala troska.. zostal mu uplne vymlety mozog,sproste keci a neuveritelny egoizmus su normalka ..napriek tomu si raz za cas vypijem ale vzdy z mierou a myslim ze do konca zivota budem mat pred alkoholom riadny respekt
nic v zlom ale lutujem takych ludi lebo nech je to co chce su ludia ktori su na tom ovela horsie a neutapaju sa v alkohole... je to nepekna ludska slabost
@method ale sak nemysli si ze ja vzdy len tak sam doma pijem vcera napriklad uz opity som prisiel domov a potom som to dorazil este ale proste mam okolo seba divnych ludi s ktorymi sa moc do spolocnosti ani chodit neda a celkovo aj ja som divny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
ale inac nazov fora je markantny
@n0win0u cim dalej tym viac s tebou nesuhlasim
Nie preto, aby Ti pomohol s alkoholom, ale aby Ti poradil, čo na tieto debilné fóra.
Viac činností, záľub, aby si na toto nemal čas.
alkohol je taka ich jedina motivacia
krátko k téme: zúfalí ľudia sa stávajú otrokmi výrobkov ktoré im pomáhajú zabudnúť jak je život v skutočnosti ťažký ale z dlhodobého hľadiska to rozhodne nepomáha.. byť stále pri vedomý a obozretný je podľa môjho názoru jedným z krokov ku vnútornej slobode, bo chceš ovládnuť ľudí? daj im veci ako drogy, TV, alkohol.. ale to je len môj názor..
Zase si pil?
a urobili ešte horšie lebo ten zážitok v ňom zanechal také stopy, že teraz sa lieči na psychiatrii
Mám velikej pupek, smrdím a jsem špinavej..
@sisooolq
dodržujem večernú očistu alkoholom
normalne s tym prestan