@pajon Ja to neriešim, lebo mňa to ani nezaujíma, totižto ja mám svoj foťák, Jaroslava a tú hudbu. Skôr sa mi cnie za mojím šliapacím Moskvičom. :´( Zbožňovala som ho!
ak ju nemáš len nejaký čas tak nemáš prečo depkovať ale ak si ju nemal ešte nikdy tak ako ja, tak tiež nemusíš depkovať... skrátka... skús si prečítať môj blog v ktorom radím ako niekoho zbaliť a ako si udržať trvalý vzťah možno v tom nájdeš nejaké ponaučenie alebo nejaký smer
veľa chalanov (aj báb) nemá rado samých seba a správajú sa trošku deštruktívne.. čakajte že príde daná osoba, ktorá vás bude ľúbiť, vy ju a prevráti celý svet hore nohami, zmení vás, naučí vás mať rád sámých seba..
treba začať so svojím postojom k životu.. nechcem byť zlá.. ale len fakt málokto ak vôbec niekto si začne s depresívnym človekom, ktorý takto berie život..
@plarika to, že niekto má depky z toho, že je sám neznamená ešte, že je to depresívny človek... z tohto tu zakladateľa tejto ankety som zatiaľ takýto pocit nemal... ak by bol naozaj depresívny človek ako tvrdíš, tak buď si istá, že by takúto diskusiu nezaložil a nezaujímal by ho názor druhých ľudí na jeho problém... väčšina naozajstných depresákov zvysoka serie na nejaké názory či dobre mienené rady
@krutafunebracka môj čas je príliš vzácny na to, aby sa mi chcelo o ňom niečo hľadať nie je jediný s týmto problémom tak čo takých tu bolo, je a určite aj bude
@krutafunebracka za to ty si človek bez srdca a zdravého rozumu takže tiež nie si na tom o nič lepšie ako ja alebo on a viac sa k tvojej osobne ani k tejto téme nevyjadrujem
Hm.. Co mas robit? tak ak si v depresii z toho, že nemáš dievča, skús niekam ísť. Neseď len za kompom a nedepkuj. Choď von, do spoločnosti ... stretni sa s nejakou, daj sa s ňou do reči..spoznávajte sa.. ak to bude vyzerať na dačo viac.. tak to pôjde samo. Vim.. hovorí sa to moc ľahučko.. Ale keď človek naozaj niečo chce, tak to aj urobí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
72 komentov
Ty si to zabila
Ty to riešiš hudbou ?
no cudujes sa?
@33 No veď ja viem, že kravina bol slabý výraz.
treba začať so svojím postojom k životu.. nechcem byť zlá.. ale len fakt málokto ak vôbec niekto si začne s depresívnym človekom, ktorý takto berie život..
@39 Dobrú chuť.
bud rad
A tí, ktorí majú výhrady sú zjavne neinteligentní ...
Myslím, že v terárnom pyžame ti bude lepšie.
Kúpiť fínsku vodku vypiť z dákou kamoškou o samote a do dvoch hodin si nenormálne zasúložiš...
simonas:
A ty si s pezínka ta potom nič...
"Kde je vôľa, tam je cesta,"