Našla som tu diskusiu o tom, že je tu veľa smutných tém a jedna z odpovedí mala asi takéto znenie: "Keď sa nám stane niečo dobré tak sa nad tým nepozastavujeme, ale keď sa stane niečo zle ihneď o tom chceme hovoriť." Preto sem prosím napíšte čo vás poteši
ja sa tešim, že sa dnes šmýkalo, že ráno padali malé kvapky vody na zem, že som mala tri hodiny a bola som len na dvoch, teším sa z každeho rozhovoru, ktory som dnes viedla, teším sa, že som videla moje baby Milenku (Scopia), teším sa, že som si zabudla nabíjačku u Zahy, že som jej spravila dva chlebíky, ktoré jej chutili, že som sa hrala s Cookie (Scopiin peso), teším sa že som stretla vela známych, ked som šla domov, a teším sa aj z toho, že tu teraz sedím a píšem ako sa teším....
ja sa tesim z toho, ze si pisem s mojou laskou teraz a ze som prave zistil ze som kvietok birdzu, dalej sa tesim z toho, ze som skoro natrtkal autom do mosta rano, ale moje vnimanie bolo rychlejsie ako rychlost auta a tak som to stihol vytocit.
tesim sa, ze mi teraz padol net na 10 minut a konecne som sa odhodlal si ist medzi tym zapalit a ked ma este nieco napadne, urcite to sem napisem
Peter_piper: Ja nemôžem za Zipporahinu vzťahovačnosť. Nikde v príspevku 7 som nenapísal, že myslím ju, ale ona si to hneď vztiahla na seba, asi aby sa mala do koho obuť. Aj to o niečom svedčí.
Mna tesi, ze po prekodeni session systemu mojho CMS, som nieco dojebal ako sa len dalo, ale podarilo sa mi to dat do povodneho stavu a je to este lepsie
Jou mňa strašne veľmi potešilo, že mám nový mobil Jak sa teším z toho A ešte som aj rada, keď mamka nie je doma, lebo môžem robiť fajný rachooot Ta si furt zapnem domáce kino a mi tu hučí a počúvam
mna potešilo že teta vo fortune mi na tiket miesto zapasu 13 reading - liverpool dala 14 čo je bolton - wigan..blbe je že som dal dvojku a to znamena že verim wiganu iked podla expertov ma wigan 2percentnu šancu na vyhru ked som na to prišiel teta odmietla protesty,ževraj sa ona nepomylila..
mna pobavilo dnes ze moje naj kamosky s kamosmi dnes vymyslali ako sa budu volat ich deti napr . : Rysula Malina Eminem Snoop Dog Madona Kristof Augustin ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
tesim sa, ze mi teraz padol net na 10 minut a konecne som sa odhodlal si ist medzi tym zapalit a ked ma este nieco napadne, urcite to sem napisem
mna pobavil azelov charakterny prispevok
Prečítajte si Zipporahine príspevky, hlavne 87 a 89. Veru, inteligentný človek by také niečo nenapísal. Kto začal útočiť prvý?
A kto je tu priblblý a zaslepený? Prečítajte si toto:
» www.birdz.sk/forum/forum.php...
Zjavná ukážka, že Zipporah sa snaží svoj náboženský fanatizmus "vedecky" podložiť, ale vôbec sa jej to nedarí...
» www.birdz.sk/forum/forum.php...
Príspevok 38: Chváli sa svojou vulgárnosťou.
btw diskusie o viere nemaju zmysel..fanatici si neprustia iný nazor..vid zipporah..
viď:
» www.birdz.sk/webky/citajblog...
áno viem že si robím reklamu no sorry
A co potesilo mna? No bol som prave na tak trochu "rande" a bolo mi super
ano viem, moje vodicske schopnosti su neuveritelne
2kila do luftu