ked som mal 10, tak som sa dohodol s kamosom, ze budeme zit jak v tom serialy Priatelia. ale ziadne baby! ... teraz by som dal hocico za to aby som nejaku babu mal. ale mam na to aj vek (aspon sa tak citim
ak máš už dlhšie objekt túžby skús ho pozorovať aké baby sa mu páčia čo sa mu páči a skús sa o to viac zaujímať napr. má rád autá prečítaj si niečo o nich a prihovor sa mu...bla blaaa
si myslite že niekoho bavi čítať že ste sa ako 10 ročny hrali s barbiami a nenavideli opačne pohlavie? doba ide do predu a to že vy ste sa prvý krát zamilovali v 20 neznamená že je to stále rovnaké.
Ja ti poradím len tolko že by si mala napísať či je to láska typu ten sa mi páči alebo že naňho stále myslíš keď zaspávaš , keď vstávaš.. jednoducho stále keď si šťastná ak sa ti prihovorí a tak. lebo ak tá prvá možnosť to som zažila veeela krát rýchlo ma to omrzelo a tú druhú možnosť ešte stále prežívam a je to krásne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Dieta, sak mas 10 co cakas, ze po tebe skoci nejaky 18 chalan?Potom by som ho nazvala uchylom.
Počkaj si pekne do takých 15 a potom objavis aj to krasne co si este neobjavila a mas to v sebe.
Este je na tvoj vek sa skoro ukazovat na ociach chalanom.
2.zistit aku hudbu pocuva a zacat ju pocuvat tie iste pesnicky
3. stale na neho cum ako na boha
4. povedz mu ze ho lubis
5. ak ti povie ze on teba nemiluje hroz pokusom o samovrazdu
6. ak to nezaberie sprav ju
podla mna by si mu mohla kupit lizatko alebo take nieco
ak máš už dlhšie objekt túžby skús ho pozorovať aké baby sa mu páčia čo sa mu páči a skús sa o to viac zaujímať napr. má rád autá prečítaj si niečo o nich a prihovor sa mu...bla blaaa
drzim palcee
Ja ti poradím len tolko že by si mala napísať či je to láska typu ten sa mi páči alebo že naňho stále myslíš keď zaspávaš , keď vstávaš.. jednoducho stále keď si šťastná ak sa ti prihovorí a tak. lebo ak tá prvá možnosť to som zažila veeela krát rýchlo ma to omrzelo a tú druhú možnosť ešte stále prežívam a je to krásne