@12 ja som realista ved tá ženská či kto to mi niekto hovoril že to bolo niekde že neviem kolko rokov sedela na zachode ženska až prirastla k doske :/ alebo si zo mňa robil niekto srandu?
@hodosiova povedz to mame!! To je nezdravé aj pre dospelé ženy, keď im nestačia tampóny super! Hneď choď a povedz jej to. Nečakaj kým vykrvácaš! Lekár ti urobí testy. Často je to spôsobené kolísavou hormonálnou hladinou, tak ti asi predpíše nejaké tabletky.
Ale zapamätaj si SO SILNÝM KRVÁCANÍM NIKDY NIE JE SRANDA!
Hmm ja newiem pouziwaj wlozky ja mam z tamponov vzdy bruuutalne krce.. aspon prwe dwa dni bez tamponov.. aked nepomoze ani ibalgin abo panadalol femina taaak bez na gyndu kamoske tak predpisal antiku...moze ebat kolko chce...ani newie ze ma kramy nebolia ju ani krize ani brucho ani kozy a nema ich take silne...hormonmi sa to da wsetko uprawit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ale odskúšané to nemám
@2 si mudra ako salamun preco sa najprv neporadit s ludmi, ktori by mohli pomoct?
@3 za toto mas velke +
@4 supertampony?? 13 rokov? tak skus bavlnene klbko
Ale zapamätaj si SO SILNÝM KRVÁCANÍM NIKDY NIE JE SRANDA!