mam 568 neotvorenych TSiek a stale to pribuda.. lebo jedna pi*a skur*vena naje*ana vykur*vena sa asi nudi a pridala mi 500 komentarov pod statusom mazala by som to asi dva roky.. neda sa urobit nieco ine? a tie komentare stale pribudaju
a to ten istý komentár či aj obmieňa? a oné, ludia, to ako sa dá tak veľa komentov za sebou spraviť? chcem to vedieť čisto pre zaujímavosť, nebudem to skúšať. čestné skautské
lebo tomas abaffy III. z bozi vule kral usudil ze tlacitko Zmazat vsetky spravy od tohto pouzivatela je natolko zbytocne a natolko zavadzia ze ho treba dat urychlene prec >_>
Momentálne ju môžeš len fyzicky vyriešiť. Už som tomáša upozornil, aspoň ma o dôvod navyše to v týchto dňoch doriešiť, samozrejme aj s ignore tlačítkami. Mimochodom slečne si vybavila v tejto chvíli BAN. Môžeš sa jej pochváliť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
Aky je to nick?
@majo bude v novom birdzi spat to tlacitko na mazanie vsetkych TS od jedneho uzivatela?
@camilla chod si radsej oholit pazuchy
@66janica6 prihodim este?
ta pica mi to furt posiela.. uz ich mam 610 to fakt nic nemozem urobit?
(hlavne ze ma poznas a vies vsetko co viem .___.)
vsak mozno trafia tvoje oblubene cislo
teraz uvdii toto forum a zacne prdavat komenty tym co sme to tu komentovali.. D
1831 TSiek do kokota
A tiež som názoru že toe príspevky ti dáva možno program
chceš ešte prihodiť ? Dáme dnes 5000 ?
@40 @41
Momentálne ju môžeš len fyzicky vyriešiť. Už som tomáša upozornil, aspoň ma o dôvod navyše to v týchto dňoch doriešiť, samozrejme aj s ignore tlačítkami. Mimochodom slečne si vybavila v tejto chvíli BAN. Môžeš sa jej pochváliť.