mne je to jedno nepozeram to a tak nemozemamt proti tomu nic. ja som vobec rad, ze mozem sa vyjdarit k temam + blogy dakedy + odpisat na spravy a to je vse a na to ostatne nejak cas nie je takze ja proti nej nemam nic lebo som ju nevidel
Na tak podlľa mňa birdztv celkom ujde až na ten seriál lebo tie herecké výkony sú ...... Napr. ked tomu dievčati dali ku tvári nôž tak vyzerala ako by sa každú chvílu mala začať rehotať a tiež by som sa snažil robiť lepšie s kamerou
Este som nestihol zacat nemat BirdzTV rad, lebo tam este nic nieje Ale cisto z profesionalneho hladiska, konkurencny boj posuval civilizaciu odjakziva dopredu. Preto sa snazime byt u nas v ThirdLegacy divacky zaujimavejsi A nejdeme do BirdzTV preto lebo za prve nas nikto neoslovil a za druhe chceme byt konkurenciou BTV a nie jeho sucastou *muuhaaahhaaa* No a za tretie a to asi to najpodstatnejsie. ThirdLegacy je podla mna na BirdzTV az primoc uleteny. Robime si svoje maximalne ujete projekty bez pointy a ludi to bavi. Nie ze by sme nedokazali robit vazne veci, ale toto robime zadarmo a pre nase vlastne potesenie a pre potesenie tych ktorych to bavi Seriozne a vazne veci uz robim pre ovela serioznejsie a vaznejsie veci ako birdz z pozicie "herca" a to je uz uplne iny level umenia, ktory vsak zatial nemienim v blizkej dobe vyuzit Zatial to nechajme na urovni sialenych afektov a parodickych scen na ktorych sa podla vasich komentov na TTLCompany celkom bavite, co ma nesmierne tesi
ako som predpokladala tak to dopadlo..birdz tv je sračka... nič absolutne to tajomstvo je zle natočene je oničom a v polovici som to musela vypnut lebo to bolo tak nudne... myslim že birdz na telku nema...
tak ale mi to neprijde keď ťa vidím hento hovoriť jak keby si birdz nemala rada. vyznieva to ako keby bolo dopredu jasné že to musí byť na piču. proste len tak povieš že birdz na telku nemá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
no neviem taka je o nicom
mala by to trosku vysiu uroven...
no ygor ja som len dala priklad ze to zvladaju iny aj lepsie
Chiflada: Jj, ja som tiez toho nazoru
ale ked sa tu par ludi hecne tak sa nieco vymysli
Hadam to nebudeme kukat len preto ze by sme neurobili lepsie.
A koniec koncov aj tak si myslim ze by som urobil lepsie. Ale nech robia dalej neskor im to mozno pojde.
Ale aj snaha by sa mala ocenit, takze napad je to dobry, len nech sa to este vylepsi.
for Rubby: máš pomalý net najprv si to musíš nehať načítať (počas načítavia mať len pausenuté) a až potom dať play
for wewo: nebuď hneď agresívny a s časti máš pravdu
Chiflanda: suhlasim s Pedallom, napad ako taky zly nie je... ale obsahovo zatial nic moc
ale to chce cas, myslim si
(btw, videl som nejake fotecky z nakrucania dost zloba )