gratulujem, vymenovala si všetky tri potraviny, čo nezjem ani náhodou
(a o existencii nektariniek viem dávno a prechovávam k nim hlboký odpor, podobne ako k zvyšným menovaným )
@mielikki@4 ...ja mam ovocie rada velmi skoro vsetko, možno okrem takého exotickeho ako ananas, kiwi... Horšie je to ale so zeleninou... Nedokázala by som dat do seba paradajky, zavárane uhorky, varenú zeleninu, brokolicu, spenat atd.
A vedeli ste, že nektarinky a broskyne sú v podstate to isté ovocie, len v jednom géne sa líšia, a ten rozhoduje, či bude šupka chlpatá alebo hladká? Mne to príde ako elementárny fakt a čudujem sa, že tu ešte nie je. Tak som musela. Prepáčte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A teda ja mam najradšej take uplne malinke tvrdé marhuľky, tie fakt milujem broskyne a nektárinky su take príliš tekuté, lepivé, nekonzistentne...
(a o existencii nektariniek viem dávno a prechovávam k nim hlboký odpor, podobne ako k zvyšným menovaným )
@Azizi nektarinky sa u nas objavili pomerne neskoro, ale inak sa pestuju uz cca 400 rokov ale osobne ich poznam uz veeelmi dlho, hlavne z Talianska
@Swamper v trenkach mas usmrkanca jednoznačne broskyne