Vobec nerozumiem dievcatam v poslednej obe(kto aj ano ze? .Ale k podstate veci,co by ste robili,keby na vas baba pozerala uprenym pohladom a potom ked sa jej spytate na cislo tak ho neda,lebo ze ma priatela. To je fajn,stava sa,lenze co ked sa stane,ze
nájsť si inú a zobrať si ponaučenie - brať takéto prejavy s rezervou viem, ľahko sa to hovorí, ale viem o čom hovorím a je to asi to najlepšie riešenie...
no...ci je to fakt TA zistis len ked sa o nu trochen posnazis a uvidis co z toho bude...povedala by som ti chod do toho co to da ...ved stratit nemas co
A nie je to náhodou len akási dievčina, ktorú baví zahrávať sa s chlapmi? Myslím ten typ žien, ktoré si potrebujú niečo dokázať a realizujú to podobným spôsobom, ako tým, ktorého obeťou si sa stal Ty... ???
sory ale toto sa pyta 20 rocny chalan?.... ...to mi pride dost zvlastne aa iba koli tomu ze sa na teba pozerala?... ....ja sa pozeram uprene na mnohych chalanov...a nemyslim pri tom ze sa mi paci alebo tak len sa proste mozno pozerala
davaj pozor na ruzove okuliare....lebo to je ako sladkost, ked ju zbadam v obchode zjedol by som ju ale este som si ju nekupil...peniaze na nu nemam....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
namotaj ju bud s nou, ak ti to dovoli
@feerinko .. zaujímavý názor ( neviem či si to myslel vážne). Tebe by sa páčilo, kebyže ti nejaký chalan namotáva frajerku ?
Veď horšie ako si na tom teraz už nebudeš, tak prečo to aspoň neskúsiť
A možno, keď ju poznáš uvidíš, že vôbec nieje "tá osudová", alebo možno to, že je tvoja pravá zistí aj ona a bude happy end
a ked ma priatela...proste zbytocne nadeje si nerob