Mayo ma pravdu. za zmeny nálad u žien môže úplne všetko. Za top ten považujem to , že sa jej zhorší nálada po tom čo je reportérka Ta3 zle upravená a príde jej to ľúto, pretože jej nemôže pomôcť...
No, dost casto za to moze alkohol, ako som si na par pripadoch vsimla
Ale chalani proste obcas maju take chvilky, ze potrebuju byt sami, aj ked maju pri sebe svoju priatelku, co my baby nie vzdy chapeme a chceme chapat (ratam sa medzi ne )
no ja som naladovy jak svina aj si to priznavam chvilu mam chut ist si zagamblit do herne potom sa mi zrazu zasce ist do tesca potom staci aby ma zrazu nieco uputalo v telke alebo na nete a v sekunde si to rozmyslim no strasne volaco fakt ... co to sposubuje neviem fakt netusim ale jedno mozem svedomite povedat vzdy ked som slubil ze sa niekam dostavim tak som prisiel vez ohladu na to aka naladama zrovna chytila
No ja neznasam, ked mam pre nieco zlu naladu, proste sa mi nedari, doma nie je vsetko ok, skola sa pokazi, jednoducho z aktualnych udalosti mam zlu naladu, a chalani ze: " Zasa ma kramy...." Vtedy by som ich postrielala... co to s tym ma spolocne...u mna urcite absolutne nic.
za rychle zmeny nalad moze vsetko...a niekedy nic...ale naco by sme to analyzovali, treba akurat tolerovat a niekedy trochu stopnut, hlavne vediet, ktore kedy, lebo by to mhla byt smrtelna zamena
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Budeme mať rovno demonštráciu takej nálady
podla mna je lepšie hladat riešenie ako príčinu..
Ale chalani proste obcas maju take chvilky, ze potrebuju byt sami, aj ked maju pri sebe svoju priatelku, co my baby nie vzdy chapeme a chceme chapat (ratam sa medzi ne )
EQ
Ish - suhlasim tiez!
Vies zeny nechapu sami seba tak ako ich mozeme pochopit mi?Tuto vetu mam od zien