ja uz rezignujem. Baby bojovnici a do vsetkeho vidiaci buduci politici co maju recept na mier na zemi, skutocnu demokraciu a ... chodte vsetci protestovat radsej. Ja viem, ze ked niekto stoji na strane A a pride strana B a vyvracia to co hovori strana A tak sa to mladym rebelom hrozne paci a pridava im to na vynimocnosti co odlisenie sa od tejto zhnitej spolocnosti, ale pochopte, ze raz aj vase B bude raz A
Okrem dvoch ste tu všetci tupý a o konfliktoch na hraniciach T-S neviete vobec nič.... ! Mozeme sa do toho lako zapojit.... NATO (Holandsko,Nemecko,USA) umiestnuje rakety Patriot, Francúzsko,USA,Turecko,NATO a vela daslích chú vytvorit nad sýriou bezletovú zónu a vpadnúť do sýrie aby získali kontrolu na chemickými zranami ktoré asad pripravuje a mozeznimi kedykolvek zaútocit...Na strane turecka je už 7 mrtvych a to len akože sýrskymi ,,chybami´´ podla mna turecko koná dobre a sýria bude už coskoro patrit povstalcom....Asad už padá a už niet pomoci....Rusko a Irán je však proti všetkému čo Turecko a NATO podnikajú na sýriu takže o 3.svetovej vojne sa naozaj mozeme rozprávať. Turecko je druhou vojensky najsilnejsou krajinou takze no problem...Vetsia cast státov je na strane turecka ktore je clenom NATO-tak ako mi takze mi sa nemusíme báť a ked áno tak tých najsilnejsších statov- RUSKO a IRAN.... Ked zomnou chcete pokecat tak na FB v skupine turecko-sýria....venujem sa tomu už od júnu 2012 kedy bola zostrelená stíhačka a zomreli dvaja turecký piloti. Dakujem------
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@boloabude ??? to je narážka na čo konkrétne ? buď trocha konkrétnejší ....