Viem, že potrebujem petíciu s 350 000 podpismi, ale neviem a nikde nemôžem nájsť ako má vyzerať. Treba to niekde zaregistrovať? Alebo len napíšem na papier že petícia za to a to, spravím tabulky a keď budem mať dosť podpisov to odovzdám? (odovzdám komu?)
netusim ale aj tak kde chces nazberat tolko ludi ? jedine falosne podpisy dat inak tomu ja nechapem tym podpisom to ako vedia ze vsetky nenapisal jeden clovek ?
@torpedo08 úplne v pohodičke, na Slovensku žije päť a pol milióna ľudí a nebudem tie podpisy predsa zbierať sama a vedia to tak, že tie petičné hárky kontrolujú. musíš napísať celé meno, adresu a v niektorých prípadoch dátum narodenia, pri kontrole vyberú nejakých náhodných ľudí a nezapočítajú tých, ktorí tie údaje napísali nečitateľne alebo nepravdivo. teda dosť napiču robota kontrolovať petičné hárky a tiež si myslím, že sa pri takýchto veciach musí hrozne podvádzať, ale nikto neni taký kokot aby si nevšimol, že 350 000 podpisov napísal jeden človek..
@thunderstorm aha no sak aj som si to nejak tak myslel len mam vypite tak no chapes no a sak jasne ze ne jeden ale tak par ludi keby to pisalo a mohli by aj adresy poznat
@sumivybanan ja viem ako tie referendá fungujú, ale myslím si, že keby bolo platné a odmietli by splniť to, o čom pojednávalo, všetkých ľudí čo hlasovali za by to mrte nasralo a vypukli by protesty a proste by sa to riešilo, o to sa nebojím. A to nie je výlučené ani keby platné nebolo imho.
@thunderstorm určite sa to bude "riešiť" ja si myslim že ano že podla mna ked nastanu v uliciach prostesty tak spadne cela vlada cely parlament, niekde pod zem a na miesto neho vyrastie oaza pokoja a mieru z ktorej vystupia najcnostnejši nadludia ktorí nam tu budu spravodlivo vladnuť a vyriešia problem v referende k spokojnosti všetky bytosti...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
neber osobne a prajem pekný víkend
a 99% či ako sa to volali ??? 8)