birdz ako istá platforma existovať pravdepodobne môže, je to reálne, pretože je to biznis. inak by to tu nebolo. Túto otázku som si položil pred 12 rokmi, kedy som sa sem zaregistroval, a dnes som tu 12 rokov a pohoda. je to niečo ako s firmou. keď je dobrá, neexistuje, že zanikne. jestvuje možnosť že bude vytvorená akási paralelná štruktúra ktorá bude potrebná pre udržanie sa finančnom trhu.
@vreskot000 nie su nejake real statistiky, kolko uzivatelov sa tu prihlasi aspon raz do mesiaca alebo nejde to nejak zistit? Pretoze z tych aktivnych mi to pride strasne malo, aby to bol nejaky 'biznis'
@9 17.marec 2035 neskoro vecer. Tomas zatvara "in progress" tiket s nadpisom "registracia", potom si vyberie protezu z ust, da ju do poharika a zaspava spankom spravodlivych.
Jedno z 20tich @wewo -vých detí sa odhodlá to tu celé nanovo prerobiť a teda to budú aj prví členovia spolu s ostatnými potomkami birdzákov z generácie 2.0
Ale rada by som dala "pobavilo" na 2. možnosť to znie tiež celkom reálne
@devil určite to admin zistiť vie to je betón že vie. prehľad o tom musí mať. táto stránka myslím si že isto je predovšetkým o nejakom komerčnom užívaní, navonok sa jedná o to, že niekto tu bloguje, niekto tu zakladá fóra, a podobne, proste dá sa povedať, že neexistuje minuta, kde by niekto nebol tu prihlásený. isto tento portál beží nonstop. dalšia vec, nikto nevie čo bude v reálnom živote o nejakých 15 rokov. ale vieš biznis ako taký nepustí. celkom isto. každý predsa sa niečím musí živiť vieš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
2.budu sa riesit veci ako dochodkove sporenie, pripadne zdravotne problemy spojene s vekom atď.
(tak je to aj navrhnute, preto nejdu registrcie ale psssst!) :S
Ale rada by som dala "pobavilo" na 2. možnosť to znie tiež celkom reálne