vraj to predpovedala sybila.....no uvidime....ale viete preco to vsetko nasvedcuje tomu? pretoze furt daky kkt lietaju do vesmira a picovini robia to preto.... D
Koniec sveta bol predpovedaný veľakrát a vraj teraz sa končí aj Mayský kalendár, ale ja osobne si myslím, že len začína odznova Takže žiadny koniec sveta
A keby sa NÁHODOU niečo stalo, tak mám pocit, že nebude koniec sveta ako takého, to len naša civilizácia pôjde dole...
NA! Sprostá! A to je len prvých pár, viac sa mi hľadať nechcelo. Nabudúce použi to okienko pre vyhľadávanie napravo hore, než zaprasíš fórum nejakou primitívnosťou.
ja skorej verím tretej svetovej vojde ako predpovedala tá teda čo predpovedala aj výbuch černobyľu,pád dvojičiek a iné...koniec sveta predppovedala až na 21xx...nejako tak na 22storočie či ako sa to počíta .. a to už nás trápiť nebude..
@wewo má pravdu, ale ja si skôr myslím, že buď začne vojna a potom po vojne všetci začnú "nový svet"....
tak ako po 2. svetovej vojne začal úplne nový svet v Európe, ktorá po tisícročiach vojen sa zrazu zmenila na prosperujúci zväzok národných štátov spájajúcich sa do EÚ...
ale keby bolo 100% potrvrdene ze 21.12.2012 bude koniec sveta tak asi mesiac pred tym by tu bol poriadny chaos kazdy by si robil co chcel a pod. lebo kazdy by si chcel uzit posledne chvile zivota
Čo sa má stať tak sa stane sa z toho teraz nepo...... Ľudia počas studenej vojny žili denno denne s tým že začne jadrová vojna a čo, keby mali na to stále myslieť tak to by bol čo za život? Čo má prísť tak bude možno sa poniektorý ani roku 2012 nedožijeme lebo nikdy nevieme kedy je náš posledný deň čiže by som sa takým nezapodieval ako je koniec sveta, lebo možno tu zajtra už nebudeme.
ale tretia svetová bude rozhodne. A s nou možno koniec sveta. nie preto,že to povedala nejaká veštica.. :/ proste preto, že je to pomerne logické.. a to samozrejme teda neznamená,že ten koniec sveta príde v 2012. Ale nepokladám to za možné, kedže veľa času nám podľa mna neostáva.
Inak strašne ma tieto veci desia.. :/ nenormálne veľmi. všetci sa na tom len rehocú, veľké hi hi hi, ha ha ha, ale ked to naozaj príde, čo môže, pretože ved nič nie je nemožné ... tak potom som zvedavá na tie reakcie...
Vždy som to hovorila, že blázni vidia veci najjasnejšie. a vždy to budem hovoriť... Len sa smejte... chachachá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
A keby sa NÁHODOU niečo stalo, tak mám pocit, že nebude koniec sveta ako takého, to len naša civilizácia pôjde dole...
» www.birdz.sk/forum/bude-koni...
» www.birdz.sk/forum/2010-3-sv...
» www.birdz.sk/forum/verite-na...
» www.birdz.sk/forum/21-12-201...
» www.birdz.sk/forum/koniec-sv...
» www.birdz.sk/forum/21-12-201...
NA! Sprostá! A to je len prvých pár, viac sa mi hľadať nechcelo. Nabudúce použi to okienko pre vyhľadávanie napravo hore, než zaprasíš fórum nejakou primitívnosťou.
len tak koniec sveta....hm.....picovina podla mna.....to uz nemaju co nabalamutit ludom do hlav
no to skor by ta nasa politika mala mat koniec sveta a tie ich jebnuteee zakony DDD
» www.birdz.sk/forum/2012-kone...
tak ako po 2. svetovej vojne začal úplne nový svet v Európe, ktorá po tisícročiach vojen sa zrazu zmenila na prosperujúci zväzok národných štátov spájajúcich sa do EÚ...
možno niečo také čaká celý svet....
ale ak príde koniec sveta... poviem to, čo som hovoril vždy "asi sa potom PO TOM zastrelím"
Ked bude koniec sveta 21.12.2012 tak ti dam moju dvojplatnicku
Skrátka... if life is sweet, then I´m a diabetic
Vždy som to hovorila, že blázni vidia veci najjasnejšie. a vždy to budem hovoriť... Len sa smejte... chachachá