Čo mystické, či mysteriózne si už zažil? Aké pocity si mal pri tom?
Mne sa mnohokrát sníva niečo, čo sa na ďalší deň stane. Mávam z toho väčšinou zmiešané pocity, teda vtedy, keď sa udeje to, čo sa mi snívalo. Taktiež mávam dejavu, vtedy fakt nerozumiem svojim pocitom.
obacas mavam pocit deja vu a to je asi tak vsetko..aha a raz sa mi sama od seba vypla telka! a este na kare zablikala ziarovka v lampe ktora je nefunkcna a nebola ani zapojena do zastrcky.. pevne verim ze ma navstivila prababka tak mi to nekazte..dakujem
začalo sa to diať nedávno. niekde som, a zrazu si uvedomím, že je to scéna z mojich snov, ktoré som mával keď som bol ešte malý (10-12 rokov?). niektoré veci z toho sa mi normálne snívali, niektoré som si vymyslel a "vysníval" sám.
No a ake som mala pocity? Bezprostredne vtedy a po tom som bola doslova fascinovana a nasedne cely den som bola neskutocne vzrusena, plna energie a mala som z toho celeho taky velmi zvlastny dojem (najma po prvom LD)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
najmysterióznejšia vec ktorú zažívam je život
No a ake som mala pocity? Bezprostredne vtedy a po tom som bola doslova fascinovana a nasedne cely den som bola neskutocne vzrusena, plna energie a mala som z toho celeho taky velmi zvlastny dojem (najma po prvom LD)