A je tu druhá časť mojej témy, do ktorej by som bol rád, keby ste písali, čo sa vám na opačnom pohlaví páči a je sympatické. Mám na mysli fyzickú, ale hlavne duševnú krásu...
Milujem na vas chalani ked viete byt aj mily, ked ma viete podrzat pred kolapsom, ked sa sladko usmievate, ked sa bozkavate (nie medzi sebou...), ked mi viete poradit a este ked radu pytate aj odo mna. Ja vas zboznujem!
hmm... dobra otazka ja na zenach milujem svoju zienku moniku a nebudem sa vyjadrovat c iuz k telu alebo povahe prosto zeny su tu pre muzov a muzi pre zeny a tak to ma byt a vzdy to tak bolo
9.ale aj tak je viac dolezite vnutro...takze otvorena mysel...a potom este ochota akceptovat nazory inych...taktiez zdravy rozum
10.posledny bod, myslim, ze uz stacilo:teda uplne najviac? ja si vazim, ked sa mozem s niekym rozpravat viac ako 10 minut o niecom zmysluplnom...takze ziadne auta, hokej, pocasie ani kurz eura...jednoducho veci, co sa napriklad pisu do blogu...city a pocity, co vychadzaju z vnutra...
ja milujem zeny okrem iného pre ich šarm, schopnosť a chuť dobývať, aj keď to moc nepoznám.skôr z tej zlej stránky.niektoré vedia mužov oblbnúť, ale niektoré naśťastie nie.ženy romantičky sú geniálne, príliš nepremýšľajú a neodsudzujú ale dávajú šancu.
takze ja milujem svoju Nobulu preto lebo je taka aka je, na nic sa nehra, dokaze sa pobit, pohadat a vobec ju to netrapi, ma svoju hrdost a len tak ju nic nezlomi. dokaze mi vycarit usmev na tvary za kazdych okolnosti, robi moj svet krajsim. ma krasne ocka a pevny zadocek srdiecko na spravnom miste a aj v tej svjej rozkosnej hlavicke nieco ma.
mne sa paci ked chalani robia uplne strelene veci (ked o osmej rano zavola ze podme si skocit bunjee a ked so mnou ide na krivan, a ked mi odnesie tasku, a ked je celkovo pozorny ale zaroven aj podpichuje a robi si skoro zo vsetkeho srandu...ako ja
A najviac milujem keď ma chalan pohladí a dokáže pohladiť tak že neviem na to pohladenie zabudnúť či po tvári vlasoch alebo tele ale je také že musím naň myslieť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
- dokonalost ich tela
- ich upravenost
- ich pochopenie vo veciach, ktore casto mi muzi pochopit nevieme
1.vzdy viete poradit
2.mile slova
3.na konci kazdej sms: CMUK
4.vase telo a vonu
a hadam aj bude ;o)
ciao R
takze sympaticke, hej? =>
1.prva vec, co ma napadla...zeny vedia vyjadrit svoje emocie lepsie ako muzi...neplati vzdy, ale v podstate je to tak
2.upravenost = uplne suhlasim s Izdom
3.pripravenost => zeny su vyborne improvizatorky
4.take, co sa nespravaju ako k*rvy
5.ked pocuvaju vtedy, ked treba
6.uprimnost urobi vela s bodovanim v kladnom zmysle
7.ked maju styl, vkus a taktiez pekny predkus :-]
a este vela veci, ale to tu nebudem rozpisovat teraz
8.nielen predkus, ale aj nohy su dolezite :-]
9.ale aj tak je viac dolezite vnutro...takze otvorena mysel...a potom este ochota akceptovat nazory inych...taktiez zdravy rozum
10.posledny bod, myslim, ze uz stacilo:teda uplne najviac? ja si vazim, ked sa mozem s niekym rozpravat viac ako 10 minut o niecom zmysluplnom...takze ziadne auta, hokej, pocasie ani kurz eura...jednoducho veci, co sa napriklad pisu do blogu...city a pocity, co vychadzaju z vnutra...
1. jeho velke rukz ktore su v piplavych robotach tak strasne nesikovne, ale zaroven velmi nezne ked potrebujem pohladkat.
2. naruc v ktorej sa citim ako male dievcatko a hlavne v bezpeci
3. milujem ked ma chaln hladi po tvari, nikto to tak nevie. ziadne dievca nedokaze tak pohladit
4. milujem ked vyslovi slovo moja. je to to najkrajsie co moze povedat
5. obdivujem tu lahostajnost s ktorou dokazete riesit problemy. my sa nad tym trapime a vy to jednoducho prejdete a nechate to tak.
muzi ich takisto riesia, len nedavaju najavo to, ze ich to trapi...
to ma dorazilo =DD
ale idem povedat to klasicke.....
ROZUM,HUMOR,VLASY ale najme to ze maju na vsetko vyhovorku a myslia si ze mi baby im to uverime (tie najivne uveria) .....
1. krásne vonia
2. sa na mňa pozrie nežným pohľadom
3. má zmysel pre humor
4. mi ponúkne cigu
5. sa krásne usmeje
no to je asi všetko
Na dievcatach mam rad, ked im vlasy vonaju ako ovocie...
1.ma drzi v naruci ked sa strasne bojim najakej hluposti(napr. zubar alebo pes za plotom) a ja sa citim v bezpeci ako nikdy predtym
2. ked sa k nemu pritulim a citi ako krasne vonia od prirody, nie vonavkou
3.ked mi napise nieco krasneee, ked to najviac potrebujem a nemusim to hovorit
4.ked chape moje slzy, aj ked ich zatial nepochopila moja matka
5.ked mi povie, ze ma moc lubi a viem, ze je to naozaj pravda
6.ked mi hladi do oci a hovori pritom hluposti a ja mu verim aj najvacsie hovadiny, lebo verim jeho krasnym ockam
7.ked sa hraju so psikmi a maznaju sa s nimi (vtedy im tak zavidim!)
8.ked nefajcia
9.ked mi povedia, co sa im paci a co nie, aby som nerobila to, co sa im nepaci, aby som o tom vedela
a to urcite nieje vsetko, ale bude sa koncit hodina...
10. ked ma chyti do naruce a silno stisne/minule mi skoro tampon vystrelil/
11. ked ma krasne velke labky, ktore su 2x väcsie ako moje, ale ked maju byt nezne, tak na nijake ine nemaju!
12. ked ma ich labky steklia aj na miestach, kde ma to nikdy v zivote nesteklilo
13. ked ma oslovuje "moje" alebo "malicka" - to je take krásne!
14. ked mam zatvorene oci, a on mi da pusinku na pery! to je to najkrajsie prekvapenie na svete! takeee sladuckeeeeeee
- ked sa tvaria ako maly, nevinny chlapci
- ked sa ma dotykaju, ale zaroven vedia, kedy treba nezne a kedy "pritlacit" :o)
- ich uuzaaasnu vonu, taku muznu a ...sexy...
- ich mile otazocky, typu : Preco si smutna?
1.vonu
2.usmev
3.mile slova
4.ked vedia vypocut a poradit
5.ked som smutna,rozveselia
6.ked ma zmysel pre humor
KED SPOMENIEM DOPISEM
- miernu žiarlivosť to miernu si všimnite prosím
- úprimnosť
- jemnosť vtedy keď treba
- bozky a náruč plnú lásky bezpečia a pohody
- pochopenie aj ked je to takmer nepochopitelne
A najviac milujem keď ma chalan pohladí a dokáže pohladiť tak že neviem na to pohladenie zabudnúť či po tvári vlasoch alebo tele ale je také že musím naň myslieť.
A ešte to že nás ženy dokážete milovať.
z tych dusevnych:ked je uprimny,slachetny,mily, pozorny,vtipny ,chapavy a do istej miery aj hanblivy...
-ked spravia smutne ocka
-ked su pritulni
-ked si pytaju boztek
-ked tancuju
-ked krasne spinkaju
-ked su uprimni a jemni
-ked maju velke ochranne ruky
-ked mi daju pocit bezpecia
-ked sa za mna pobiju
-ked su sexi
-ked placu
-ked krasne smeju