tak prepac ze sa mi popletu pismenka newiem ci ti ide o gramatiku ale ak hej zmylil sisi forum....a ak ide o dalsiu wec ja si to studowat nemusim ale fajn....lenze nieje naskodu podelits a obcas o dobre a zle skusenosti lebo clowek sa uci cely ziwot...tak sa nehraj aspon na pana mudreho lebo keby si nexcel aj ty sa nieco nwoe dozwediet nejdes do tohoto fora...prajem pekny den
zaphir:nhoo jo teda heh,ale ako wsimam moc ludis a do debat nezapaja,iba ak taki co si najdu xybu ale nic k teme..ked som citaal tie slohy co tam pisala niekde ta nabozensky zalozena,uf...hehe az ma xut presla:o)
no, sice sa tato diskusia vyvija uplne inym smerom, ako by sa mala, na sexualnu predohru, by som predsa len nieco chcela napisat... ale az ked sa to tu rozbehne...
Lebo mi to tu pripada ako v zlej skolke...toto vobec nieje o predohre,len si tu vkuse niekto hovori svoj nazor,ktory ide uplne inym smerom...a nechce sa mi pozriet webku,na to som az prilis leniva.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
tak prepac ze sa mi popletu pismenka newiem ci ti ide o gramatiku ale ak hej zmylil sisi forum....a ak ide o dalsiu wec ja si to studowat nemusim ale fajn....lenze nieje naskodu podelits a obcas o dobre a zle skusenosti lebo clowek sa uci cely ziwot...tak sa nehraj aspon na pana mudreho lebo keby si nexcel aj ty sa nieco nwoe dozwediet nejdes do tohoto fora...prajem pekny den
leen pis keed nik iny to tu newei rozbehnut,co uz..snaad po tebe sa to rozbehne,budes ta wywolenaa co to zacne