Nech som sa snažil ako som chcel aj moja priateľka nech sa snažila ako chcela no proste som nemohol dosiahnuť vrchol čo sa mi nestáva skoro nikdy ale to trápnejšie som sa necítil
Ked sa partnerovi odtial zacala krv valit ked sme boli v postely, netusila som co som spravila zle, vtedy som bola menej skusena a od toho dna sa uz neozval...
hm nič takého. raz som s jednou špásoval a ked som mal prsty hlboko v nej tak som počul vchodové dvere, tak sme sa rychlo obliekli a ja som s mokrymi prstami za chrbtom išiel privítať našich
pravidelne s láskou sa začneme uprodstred toho udrbávať a padneme vedľa seba v záchvate smiechu abo aj kadejaké pazvuky a všetky mormálne posteľové trapasy na ktorých sa zasmejeme
ja som mal skorej stastie som bol zo zenskou a zvoni zvoncek z dola sme sa rychlo obliekli a zrovna jej rodicia otvorili dvere a mama doveruj ale preveruj a tato usmev ja som im z dola zazvonil ze ideme
ja som zazil co ja viem ? prvy sex bol taky dost s usmevmi a rehotanim sa ...
ale najtrapnejsi zazitok ? poviem vam prvy sex v aute to bolo trapne... ale v zivote som si tak nikde neuzil s priatelkou tak ako v aute ! proste to bolo BRUTALNE
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
@takemeaway mam rovnaku otazku ako @16
@istsinka what? to kde?
treba ja otca zapojit do cinnosti!
u teba je to zvyčajne so smiatím? tak to musi byt veselo potom dosť l
ujeby
ja som zazil co ja viem ? prvy sex bol taky dost s usmevmi a rehotanim sa ...
ale najtrapnejsi zazitok ? poviem vam prvy sex v aute to bolo trapne... ale v zivote som si tak nikde neuzil s priatelkou tak ako v aute ! proste to bolo BRUTALNE