Na začiatku by som chcel pozdraviť Nikol11, na ktorej som zatiaľ nespozoroval nič, čo by sa mi na nej nepáčilo a dala mi návrh a inšpiráciu sem napísať. Rozmýšľal som, či táto téma patrí do tejto kategórie, ale zrejme áno, pretož
Dakujem za prispevok a určite aj ostatní chalani, ktorí si (možno) stúpia do svedomia. Ved preto táto téma tu aj je...ja by som mal teraz oponovať, takže: ja na babách neznášam tú precitlivelosť a duševnú labilnosť v niektorých situáciách, ked sú najmä histerické. Práve ma napadla dalšia téma: "Čo na opačnom pohlaví milujem...". Budem rád, ak to teda vyvážime a zároveň napíšete aj tam...
Izdo, napísal si, že nenávidíš, ked baby pijú pivo...a ked fajčia ti nevadia? Podľa mňa fajčenie (cigarety, aby som bol presný babám vôbec nepristane. Radšej, keby nefajčili ako pili pivo, že Nikol?
ja na zenach nemam rad len jednu jedinu vec ak sa riesia veci kde ani nie je co riesit a zbytocne je stres nervy hadky a behacky (och keby ma pocula ta moja tak taaa by mi ale dala ) )
2;...ma dilemu, co si objednat v lepsej restauracii
3;...sa nevie obliekat
4;...vie rozpravat iba o kamaratkinom psikovi, novom pripravku proti celulitide (ktory vobec nepotrebuje), a este prida par "teplych slov" o tom, ako sme mi chlapi "tazko citatelni"
5;...ked fajci (bleee) a este to zalieva alkoholom...vtedy utekam prec
ja neznasam baby ktore si myslia ze ked na mna vyvalia očička pojdem sa pre ne aj zabit neznasam baby ktore cakaju kym sa vsetci chalani nachlastaju a potom sa olyzuju s kazdym z nich (proste kurvy) na mna to neplati ale ked take nieco vidim na vlastne oči az sa idem pozvracat niektore baby uz moc jazykov v tej hube mali aspon na moj vkus! oacia sa mi baby ktore hladaju lasku ktore vedia zachovat chladnu hlavu take ktore nemaju myslenie tam dole ale maju ho tam kde treba!
je to fakt geniálny nápad s týmto.táto diskusia sa mi moc páči.ja nemám rád, keď ženy príliš premýšľajú a majú predsudky (mám občas aj ja, hoci tie dobré.ja som rojko).
- Chlpy. Povolený je len taký pásik na určitom mieste,
- Nepáči sa mi, keď sa baba správa ako chalan
- (a teraz ma napadlo) Baby majú asi menší močový mechúr ako chalani. Lebo chodiť 5-6 krát za vyučovanie na hajzel je fakt husté. Baby vám to robí radosť chodiť furt čúrať, alebo jednoducho neviete vydržať. A možno je to fakt dané anatomicky.
Hmm nemam rada ked chalan nie je sam sebou,ked je neuprimny,nemam sa s nim o com bavit,ked je stale vazny,a strasne neznaasm ked ma v niecom obmedzuje alebo ma stale kontroluje a hlavne ked sa nevie otvorene porozpravat..Je toho vela ale toto je asi take najzakladnejsie.Pekny den
- ked sa v hneve otoci a odchadza a nemam ju jak zastavit a vysvetlit..
- ked po sexe chce aby som s nou este hodinu rozpraval(v opacnom pripade mi to da rano riadne pocitit)
- nadava na kazdeho druheho mojho znameho
- a posledne: ked mi tvrdi ze sa chce ist s kamoskou iba zabavit a vyblaznit na diskoteku(co by som bral) a popritom mi spomenie ze si kupila nove sexi tricko. ocividne kvoli tomu aby na nu chlapi cumeli..
Najviac neznasam ak trepu somariny (chalani)a pritom si neuvedomuju ze to moze aj boliet, to co hovoria. A uplna pecka je, ked si z toho este spravia aj srandu a furt im to este nedochazda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
1. chalansku ziarlivost
2. stupidne pripomienky na moju osobu
3. ked sa vtieraju
4. ked za kazdym slovom si odpluju ( ako keby produkavali za jednu minutu liter slin)
atd....
nenavidim ked
- baby riesia co si maju obliect
- ked si myslia, ze muzi su horsi nez zeny, alebo naopak
- ked sa tvaria ze im je vsetko jedno
a dodatocne nenavidim ked
- baby piju pivo
- ked pluju
- ked sa biju s chlapcami (uz aj take som videl)
podla mna im viacej nepristane pivo...
to Nikol:
podla mna sa k babam viac hodi kvalitny alkohol, alebo ked tak uz vodka, ale ta je univerzalna
Petler: Ale ja to uz obmedzujem. Fakt..
1.ked vidim na diske ako dievca tancuje a popritom fajci
2.naivitu
3.ako keby obchody boli jedine miesto na zemi
4.nadavanie
5.ked sa tvaria ako keby boli pupok sveta,.
ale ina vas mam rad
Vadi mi, ked:
1;...sa nevie rozhodnut
2;...ma dilemu, co si objednat v lepsej restauracii
3;...sa nevie obliekat
4;...vie rozpravat iba o kamaratkinom psikovi, novom pripravku proti celulitide (ktory vobec nepotrebuje), a este prida par "teplych slov" o tom, ako sme mi chlapi "tazko citatelni"
5;...ked fajci (bleee) a este to zalieva alkoholom...vtedy utekam prec
1. sú dotieraví
2. nepustia dievča k slovu => keď im vkuse chodia ústa
3. sú namyslení
4. sa predvádzajú
5. majú blbé narážky
6. sa vkuse rozprávajú len o počítačových hrách
- Chlpy. Povolený je len taký pásik na určitom mieste,
- Nepáči sa mi, keď sa baba správa ako chalan
- (a teraz ma napadlo) Baby majú asi menší močový mechúr ako chalani. Lebo chodiť 5-6 krát za vyučovanie na hajzel je fakt husté. Baby vám to robí radosť chodiť furt čúrať, alebo jednoducho neviete vydržať. A možno je to fakt dané anatomicky.
1. Keď vkuse plujú alebo chrachlú všade okolo seba...
2. Keď sa vtierajú aj keď ich tam nikto nechce a tvária sa akože nič...
3. Keď sa vksue bavia len o tom, ako konečne vyhrali dakú pc hru...
1. KEĎ TREPU DVA NA TRI O ŠPORTE (AKE BOLI VYSLEDKY A TAK)
2.KEĎ HOVORIA VULGARNE
3.NEVÁŽIA SI KEĎ IM NAVARÍŠ,POUPRATUJEŠ,A EŠTE K TOMU MAJÚ BLBÉ PRIPOMIENKY
4.KEĎ SÚ POGELOVANÝ S TÝM GÉLOM DO AMEN CMA
1. ked ohovaraju (niektorym to teda ide)
2. ked sa babu snazia dostat len do postele
3. ked nehorazne ziarlia, aj ked nemaju na co
4. ked nahodia smutne ocka, a myslia si, ze sa im vsetko prepaci
5. ked sa opiju do nemoty
6. ked su kamarati prednejsi ako ich vlastna baba
7. ked sa CASTO otacaju za inymi babami, aj ked su zadani...to je proste humus
heh to je ako 7 smrtelnych hriechov...
- dotieravi a nechce chapat ze NIE znamena NIE
- ked sa casto opija
- ked posudzuje babu len podla vzhladu
- ked je prehnane ziarlivy
- ked klame namotava a podvazda
- ked nechape ale hadat sa to bude
- robi z malickosti aferu
- ked sa v hneve otoci a odchadza a nemam ju jak zastavit a vysvetlit..
- ked po sexe chce aby som s nou este hodinu rozpraval(v opacnom pripade mi to da rano riadne pocitit)
- nadava na kazdeho druheho mojho znameho
- a posledne: ked mi tvrdi ze sa chce ist s kamoskou iba zabavit a vyblaznit na diskoteku(co by som bral) a popritom mi spomenie ze si kupila nove sexi tricko. ocividne kvoli tomu aby na nu chlapi cumeli..
ale inak tiez mam zeny rad. su tak..odlisne
1) chlasta dobre ze ne az do bezwedomia
2) ked fajci jednu od druhej
3) ked ma na sebe kilo make-upu
4) ked furt toci o tom aka je tucna aj ked to tak neni
5) ked sa kurwiii (tym myslim aj ze sa olizuje s kazdym druhym)
6) ked nie je uprimna
ale aj na chalanoch mi wadi par weci:
1) ked si newazia diewca, a celkowo lasku
2) a to by aj bolo wsetko
A podme to otocit, co si wazite (milujete) na opacnom pohlawi? ale skor piste wlastnosti nez pekne oci, sexi rit a podobne..
a)že si myslia o sebe vela(tým myslím že si myslia že su lepší než baby)
b)že sudia podla vonkajšieho vzhladu že si nevšímaju vnutro
c)ked fajčí
d)ked sa robí najväčším pred svojimi kamošmi
e)ked stratia babu taq hned hladaju nahradu
f)ked niektory baby viužívaju
g)ked im ide iba o sex
h)ked sa ti vravia že ked nespravíš toto alebo toto taq som s tebou skončil
i)ked vravia:skončil som s tebou"(potom sa urazia eln aby sa baby ospravedlnovali)
taq
bked sa s vami xvalia ako s kusom masa...ked si vas beru na party ako "kulisu"...
cked si myslia ze ma poznaju lepsie ako poznam ja samu seba a vnucuju mi svoj nazor...
da este neznasam ten stupidny nazor ze musia podvadzat lebo su muzi a ze su to zvieracie pudy....ale my nie sme zvierata mame rozum!
vazim si ked...a maju poxopenie preto ze mame kramy (ano narazam an teba I-need-know !)
bked sa spravaju ako muzi a obrania nas, postavia sa za nas
c ked nas dokazu viest ked sme hystericke
ked nevyuzivaju nasu naivitu
dked s nami vydrzia aspon aby si pozreli ako vyzeram v tom novom obleceni ked vylezieme z kabinky
no proste si vazim ked dokazu prekonat to co na nas neznasaju