mám všetko, dom, peniaze, bazén na záhrade teraz už s teplou vodou, kamošov nejakých po svete a aj na birdzi .....
som šťastný lebo žijem v blízskosti Ježiša, nutne potrebujem vymeniť srdce na ktoré čakám, ale som podriadeni vôli Božej a iba On rozhodne ako to bude ďalej so mňou....
@zajkousko aj mne by sa zišl toľko penazi vedel by som do buducna že mam zaisteny život z finančnej stranky nemusel by som makať na slovensku za paru drobne
Paťko, peniaze nie sú všetko, možná by bolo dobre sa zamerať na školu, neviem za čo sa učíš, ale základ budúceho úspechu je byť riadne vedomostne a zručne pripravený...
aj napr. v Nemecku sa musí makať a kto sa nevyzná, ten nema nádej........
ako budúci milionár, musíš začať makať od piky, to len preto, aby ťa vlastní zamestnanci "neprešťali"....
nuz, asi 20€, to by uplne stacilo na vykrytie mojho rozpotu... a potrebujem zvladnut prijimacky... a CAE ale nic nie je nejako NUTNE... teda tie prijimacky su vlastne dost dolezite... ale NUTNE nic nepotrebujem, mám dojem
momentálne by ma potešilo osvietenie nech dnes dopíšem bakalárečku, tak ako som si zaumienila a zdá sa, že sa to aj deje :happy:
inak nepotrebujem asi nič tak veľmi nutne :-S
@zajkousko ja sa učim za kuchara,nemam veľku buducnosť...ale vyhoda je to že otec ma nenecha doma po škole takže pojdem do roboty a na mojom vlastnom bratovy čo ma 21rokova vidim že otec mu vybavil super robotu takže dufam že aj mne niečo dobre najde
-robíš v čistom priateľskom prostredí, predstav si tie kuchárky pôvabné
-môžeš rozvíjať svoju odbornosť každý deň
-nikdy nebudeš hladovať
-ak dokážeš, že si jednička, budu sa o teba trhať, pozrí si inzeráty, hľadaju v ních samých kuchárov,
-ak fakt budeš jednička, svoju mzdu si budeš diktovať ty
smiem sa spýtať či sa učíš jazyky?
mám kamoša, čo robí na anglickej výletnej lodi a je z neho frajej nad frajerov....v škole to bolo nenápadne usoplené chlapčisko a hele, čo sa z neho stalo,.....
za všetkým úspechom Paťko je CHCIEŤ, s lenivosťou zostaneš tatkovi na krku a nespoznaš ani svet, lebo budeš furt na ňom závislý...
a ty predsa chceš aj autičko, aj dom, aj peknú pracovitú žeňušku, aj zasadiť strom a aj krásneho mať syna ako si ty.... :-S :-S :-S
@zajkousko
Letenka a žitie rok v číne, potom Canada a popritom cestovať po Ázii a Amerike.
Áno dá sa to aj bez toho ale s tým sa nikdy nebudeš musieť o nič trápiť pretože je to v pdostate zásoba peňazí na 50 rokov ak nebudeš rozhadzovať na blbosti.
@zajkousko No pokiaľ sú peniaze tvojím koncovým produktom tak ti šťastie nikdy nepriniesu, ale pokiaľ budú vhodne aplikovaným nástrojom tak ti prinesú Čokoľvek okrem zdravia a lásky, lebo to je príroda.
Ja napríklad chcem cestovať a nemyslím tým obehnut par halvných miest a jeeej, videl som svet, myslím tým priletieť do Shenzenu a z tade obehnúť HK Shanghai, každú významnejšiu provinciu, popozerať púšte a lesy, fjordy, sopky, všetko čo môže svet ukázať . Človeka, s ktorým by som cestoval už mám, už mi chýbajú iba prostriedky .
pero a papiere a veľmi pohodlné kreslo aby som mohol nerušene začať písať, najlepšie niekde v horách v luxusnej chate s nejakou tou peknou spoločníčkou - ktorá by nemala v hlave piliny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Heej skromná som.
-5kg
gregýs
som šťastný lebo žijem v blízskosti Ježiša, nutne potrebujem vymeniť srdce na ktoré čakám, ale som podriadeni vôli Božej a iba On rozhodne ako to bude ďalej so mňou....
načo je ti toľko love?
Paťko, peniaze nie sú všetko, možná by bolo dobre sa zamerať na školu, neviem za čo sa učíš, ale základ budúceho úspechu je byť riadne vedomostne a zručne pripravený...
aj napr. v Nemecku sa musí makať a kto sa nevyzná, ten nema nádej........
ako budúci milionár, musíš začať makať od piky, to len preto, aby ťa vlastní zamestnanci "neprešťali"....
inak nepotrebujem asi nič tak veľmi nutne :-S
heh, že nemáš veľku budúcnosť, máš viacero výhod:
-robíš v čistom priateľskom prostredí, predstav si tie kuchárky pôvabné
-môžeš rozvíjať svoju odbornosť každý deň
-nikdy nebudeš hladovať
-ak dokážeš, že si jednička, budu sa o teba trhať, pozrí si inzeráty, hľadaju v ních samých kuchárov,
-ak fakt budeš jednička, svoju mzdu si budeš diktovať ty
smiem sa spýtať či sa učíš jazyky?
mám kamoša, čo robí na anglickej výletnej lodi a je z neho frajej nad frajerov....v škole to bolo nenápadne usoplené chlapčisko a hele, čo sa z neho stalo,.....
za všetkým úspechom Paťko je CHCIEŤ, s lenivosťou zostaneš tatkovi na krku a nespoznaš ani svet, lebo budeš furt na ňom závislý...
a ty predsa chceš aj autičko, aj dom, aj peknú pracovitú žeňušku, aj zasadiť strom a aj krásneho mať syna ako si ty.... :-S :-S :-S
Letenka a žitie rok v číne, potom Canada a popritom cestovať po Ázii a Amerike.
Áno dá sa to aj bez toho ale s tým sa nikdy nebudeš musieť o nič trápiť pretože je to v pdostate zásoba peňazí na 50 rokov ak nebudeš rozhadzovať na blbosti.
hm, ja mám dvakrát toľko a žeby som bol nejak kvôli tomu šťastný nemôžem povedať, mám ine priority životné a peniaze sú volakde na konci :ehm:
Ja napríklad chcem cestovať a nemyslím tým obehnut par halvných miest a jeeej, videl som svet, myslím tým priletieť do Shenzenu a z tade obehnúť HK Shanghai, každú významnejšiu provinciu, popozerať púšte a lesy, fjordy, sopky, všetko čo môže svet ukázať . Človeka, s ktorým by som cestoval už mám, už mi chýbajú iba prostriedky .
» www.aktuality.sk/clanok/251638/d...
viac oblecenia
este viac oblecenia
menej xichtov
viac leta