Corvus Corax - Qui Nous Demaine Ale už by som to aj chcela zmeniť, štve ma to a Corvusákov nemám až tak rada (práve preto som si dala to, aby som nezačala kvôli tomu nenávidieť niečo, čo zbožňujem .
pri vstávaní nepočujem okrem budíku na mobile nič iné...mama spí ešte o 5 ráno...až keď idem z domu tak sa ma pýta či mám niečo na desiatu alebo mi dá peniaze
Ako prvé počujem prirodzene môj mobil, ktorý začne vyhrávať nejakú pesničku, aby ma zobudil, a potom, keď som v kuchyni, tak počujem suseda, ktorý býva pod nami ako zíva a šomre, že sa mu nechce vstávať, potom začnú revať a vrešťať ich deti a mňa triafa šľak hneď zrána
najprv zvuk jak pri poplachu to skočím z postele a následujúce zvuky závia odtoho čo mi zavadzia veceste sa tým budíkom... inak mikrovlnku alebo také blbosti... každeé ráno niečo iné,...
svoju oblubenu pesnicku z budika na mobile(the rasmus-living in a world without you)a ludia to by ste neverili aky je to dobry budicek lebo vzdy vyletim z postele ako pruzina...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
fakticky milujem to je taky prijemny hukot kto by to nechcel pocut kazde rano
kks jak túto vetu nenávidím!
asi tak
hah..ale tak potom cestou do školy už mp3 z mobilu
ja vlastne neviem ja keď sa zobudím, tak som doma sám vačšinou...
tak asi prvé čo počujem je "tuuuut" ked zapinam komp
ale niekedy pocujem ako prvy zvonenie telefonu
"Ty si ešte tu? Nechcel si ísť do Bratislavy?"
a ja v tom momente, a sakra, zaspal som na vlak?
Ja som hroch,ja som hroch,a preto nemám chobot
Choboty,choboty,majú len kkti,ja som hroch,ja som hroch
a vy choďte dpci...
to mám budíka...a potom splachovanie záchoda,pípanie mikrovlnky a mamine "Dobré ráno"
Zuzinkaa, zober liekyyy xD
Vstávaj, ideme ku lekárovi xD
to od mamky xD
a v hlave počujem nejaké pesničky a tak xD a zo sna rozprávam príklady xD
vrazdila by som sa to