kazdopadne je to nieco strasne odveci, lebo si len vymysla sposoby ako sa ta zbavit, lebo ma uz vybrateho ineho princa Krasona alebo v tom lepsom pripade nema zaujem o vztah
Robiť zo seba hlupáka. Buď ma chce alebo nechce. Tieto boje fungovali u nás na základke pred x rokmi, medzi dospelými by to tak fungovať nemalo. Prejavovať pozornosť a byť milý k žene je samozrejmosť, ale robiť zo seba vola a tzv. bojovať kvôli ženskej proti niekomu je nonsens. Pre mňa, ofc.
Ak sa budes riadit podla prispevku c. 12, tak si z nej vybudujes akurat tak kamaratku a nezasukas si.
Pravda je taka, ze kazda baba zo seba robi nedobytnu, ale len tie inteligentnejsie a take, ktore aspon trochu vedia, co chcu si uvedomuju, ze chlapovi treba aj dat prilezitost na to, aby bojoval. Bojovat sa da, len ked to ma zmysel. Lebo ked baba jednoducho neda tu sancu, tak chlap sa po case na to vysere a najde si taku, ktora mu tu sancu da. Kurva baby, uvedomte si, ze vas je pokokot, viac, ako nas a po svete behaju nastastie vacsinou dobri chlapi, pocet tych nastastie prevysuje pocet prijebancov, tak nechapem, preco sa niektore hrate na kozmicky nedobytne...
Aha, ale ze co to znamena? Ze ju budes balit dovtedy, kym si budes mysliet, ze to ma zmysel.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
kazdopadne je to nieco strasne odveci, lebo si len vymysla sposoby ako sa ta zbavit, lebo ma uz vybrateho ineho princa Krasona alebo v tom lepsom pripade nema zaujem o vztah
Keď nechce jedna, bude chcieť druhá.
Hotovo.
Nie som odkázany uviazať sa na ničí motúzik.
(tralala)
-Snažiť sa jej pomáhať,aby dievča cítilo,že má svojom boku naozaj niekoho,na koho sa môže spoľahnúť.
-Musí si ju zaslúžiť. Teraz nemyslím,že jej bude kupovať veci od výmyslu sveta. Proste stačia malé gestá pozornosti.
Pravda je taka, ze kazda baba zo seba robi nedobytnu, ale len tie inteligentnejsie a take, ktore aspon trochu vedia, co chcu si uvedomuju, ze chlapovi treba aj dat prilezitost na to, aby bojoval. Bojovat sa da, len ked to ma zmysel. Lebo ked baba jednoducho neda tu sancu, tak chlap sa po case na to vysere a najde si taku, ktora mu tu sancu da. Kurva baby, uvedomte si, ze vas je pokokot, viac, ako nas a po svete behaju nastastie vacsinou dobri chlapi, pocet tych nastastie prevysuje pocet prijebancov, tak nechapem, preco sa niektore hrate na kozmicky nedobytne...
Aha, ale ze co to znamena? Ze ju budes balit dovtedy, kym si budes mysliet, ze to ma zmysel.