Ahojte, táto otázka je na baby, ktoré sa trochu viac vyznajú v líčení než ja Používam (aj to len občas) iba jemnú vrstvu úplne svetlého make-upu a nedávno som začala používať aj priesvitný fixačný púder. Ale uvažujem nad tým, že niečo by bolo fajn aj pod tie oči. Ale úplne sa v tom strácam Všelijaké korektory a rozjasňovače a bronzery a kontúrky a ja neviem čo Ešte dodám, že som dosť bledá. Čo používate vy? Alebo čo by ste mi poradili?
Prosím vynechajte komentáre o omietke a tak, ja sa líčim fakt len občas a jemne, že to ani nie je vidn
tento obrázok ti dosť pomôže, pozri si akú farbu krúh pod očami máš a tú oproti použi ako podklad. Neviem to síce odvovodniť, ale určite niečo s miešaním farieb atd takže to si dám a potom na vrch to zakryjem korektorom. A hlavne s beauty blendrom to "ucapkám" a hotovo
inak si plánujem kupiť nejaké kremy proti tomu ale osvedčil sa mi kokosový olej
Ja mam sytofialove kruhy, nezakryvam si ich uplne, lebo sa potom citim divne ale staci mi na ne mejkap - Essence Camouflage odtien 10, 4 eura, pouzivam ho malinko (neuveris Birc), takze vydrzi mi aj 10 mesiacov. Dost pecka je Dermacol Makeup Cover, tym namalujes aj uplne tmavu cernosku na svetly odtien. Ten je prakticky nepouzitelny ako celotvarova foundation, odtien 208 odporucam. Cca 5 eur, tiez vydrzi cely zivot.
V nicim drahsom sa nevyznam hlavne ale pod oci si vyberaj nieco mastnejsie, nie uplne vodovej konzistencie, co sa neda rozotriet uplne do stratena
@adka25 Vau no, to je moc náročné na mňa Ja som trochu dosť farboslepá a netuším akej je to farby. A aký je rozdiel medzi korektorom a rozjasňovačom? Lebo niekde som čítala, že pod oči sa dáva korektor a niekde rozjasňovač. Inak ďakujem moc
@narazuvzdornaa Ja práveže používam dermacol make-up 24h control najsvetlejší odtieň. Takže ten Cover je voľačo iné? Ja sa ospravedlňujem, ale ja sa moc nevyznám v týchto veciach, celá veda Inak Dermacol mám aj ten púder a celkovo som spokojná s tou značkou, takže toto asi aj kúpim Ďakujem moc!
@azizi korektor je na zakrytie, ja ho používam na oči, jemné vyrážky, ako menšiu náhradu za makeup a rozjasnovač už v názve vieš že rozjasní niečo, čiže väčšinu pod obočie,čelo,brada, ale to sa už používa ozaj ked aj konturuješ tvár a tak
@adka25 Aha, hm. No ale myslím že som kedysi videla taký návod, kde si dievča dávalo pod oči práveže rozjasňovač. Tak to mi nebolo jasné, či sa tam má dávať ten rozjasňovač alebo korektor. Ale asi použijem ten make-up od Dermacolu.
Zdravým.
Ja mám výrazne kruhy pod očami, tak ich najprv"vyrovnám"farebným korektorom » www.catrice.eu/sk/tvar/korekto...
A potom prekryjem týmto » www.catrice.eu/sk/tvar/korekto...
Myslím že keď na tom nie si tak zle jak ja, bude to stačiť aj ten druhý. Je krycí dosť.
Oba produkty sú cenovo dostupné a zozenies ich v drogérii DM.
alebo potom su rozne korektory v tycinkach, zavisi dost aj od toho ako sfarbene mas kruhy pod ocami...ale ja sa v tom az tak nevyznam, kedze kruhy nemam resp. minimalne...
inak highlighter alebo rozjasnovac sa pouziva plus minus na licne kosti, nad vykonturovane a zvyraznene crty (laicky opisujem) - to si pod oci rozhodne davat nechces, ver mi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Prosím vynechajte komentáre o omietke a tak, ja sa líčim fakt len občas a jemne, že to ani nie je vidn
» img.photobucket.com/albums/v366/cem...
tento obrázok ti dosť pomôže, pozri si akú farbu krúh pod očami máš a tú oproti použi ako podklad. Neviem to síce odvovodniť, ale určite niečo s miešaním farieb atd takže to si dám a potom na vrch to zakryjem korektorom. A hlavne s beauty blendrom to "ucapkám" a hotovo
inak si plánujem kupiť nejaké kremy proti tomu ale osvedčil sa mi kokosový olej
Ja mam sytofialove kruhy, nezakryvam si ich uplne, lebo sa potom citim divne ale staci mi na ne mejkap - Essence Camouflage odtien 10, 4 eura, pouzivam ho malinko (neuveris Birc), takze vydrzi mi aj 10 mesiacov. Dost pecka je Dermacol Makeup Cover, tym namalujes aj uplne tmavu cernosku na svetly odtien. Ten je prakticky nepouzitelny ako celotvarova foundation, odtien 208 odporucam. Cca 5 eur, tiez vydrzi cely zivot.
V nicim drahsom sa nevyznam hlavne ale pod oci si vyberaj nieco mastnejsie, nie uplne vodovej konzistencie, co sa neda rozotriet uplne do stratena
Ja mám výrazne kruhy pod očami, tak ich najprv"vyrovnám"farebným korektorom
» www.catrice.eu/sk/tvar/korekto...
A potom prekryjem týmto
» www.catrice.eu/sk/tvar/korekto...
Myslím že keď na tom nie si tak zle jak ja, bude to stačiť aj ten druhý. Je krycí dosť.
Oba produkty sú cenovo dostupné a zozenies ich v drogérii DM.
alebo potom su rozne korektory v tycinkach, zavisi dost aj od toho ako sfarbene mas kruhy pod ocami...ale ja sa v tom az tak nevyznam, kedze kruhy nemam resp. minimalne...
inak highlighter alebo rozjasnovac sa pouziva plus minus na licne kosti, nad vykonturovane a zvyraznene crty (laicky opisujem) - to si pod oci rozhodne davat nechces, ver mi
a nepotrebuješ žiadnu kozmetiku