Čo je viem, až také čerstvé to nie je, ale nikdy som nikomu nepriala zlé veci... možno mu prajem, aby dostal rozum, lebo v poslednej dobe sa dosť zmenil, už to nie je ten chlapec, čo býval a hoci sme vtedy ostali naďalej kamaráti, po tom, čo sa takto začal meniť, sme prerušili kontakt
akonáhle som zistil, že milujú len moje peniaze, odstavil som ich od zdroja poríjmu a to bol pre nich najvačší trest, nech si každý skusí zarábať sam na seba a nie druhého vyciciavať ako pijavica...
môj najčerstvejší bývalý bol pred tromi rokmi. Nerozišli sme sa úplne najlepšie, ale prečo v sebe dusiť hnev ? Doteraz si nenašiel frajerku a ja mu ju naozaj želám-
Nech je tolerantnejsi a nech mu je fajn, neprechovavam zlost na ziadneho zo svojich byvalych a nerozumiem akosi tomu zvyku uplne odpisat cloveka hned po rozchode automaticky. Ved to bol clovek co mi bol dlhu dobu najblizsi zo vsetkych, navzdy ho budem mat istym sposobom rada..
Môj najčerstvejší bývalý je spred 9 rokov a nedávno sa mu narodilo druhé dieťa, takže mu prajem aby sa k svojej milej aj potomkom správal s láskou a nerobil blbosti ako kedysi.
nič, lebo mi je ukradnutý celý jak je, jedine sebe prajem aby som s ním už v živote neprišla do kontaktu a nemusela grcať z toho koho som to mala rada.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
nezajem
šak partnerov v nohaviciach