Nechcem nikoho uraziť, ale proste taký verejný záchod. Občas sa vysereš, občas niečo napíšeš na dvere, občas prepadneš chlapa v kabínke a strčíš mu prst do zadku...
je to hrozne čudné, ale birdz doslova viedol môj život vďaka nemu, som sa rozhodla, na akú sš ísť a potom aj či risknúť pripravovať sa na vš, na ktorej som teraz
Mojich posledných 5 rokov života
A veľká väčšina tých ľudí ktorých som odtiaľto spoznala sú tí najlepší ľudia akých som za ten čas vôbec spoznala...akurát neviem či je to tým že mimo školy a birdzu nikoho nestretávam alebo som proste mala šťastie na takých fajn ľudí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
momentálne len nejaký nostlagický pozostatok kde chodím zo zvyku
Inak, fest by ma zaujímalo, čo by napísali ľudia na pokeci, že čo pre nich znamená Pokec choďte sa ich niekto opýtať
A veľká väčšina tých ľudí ktorých som odtiaľto spoznala sú tí najlepší ľudia akých som za ten čas vôbec spoznala...akurát neviem či je to tým že mimo školy a birdzu nikoho nestretávam alebo som proste mala šťastie na takých fajn ľudí