Uz pol roka som nemal ziadny vztah ci sex.....baby som balil len cez netove stretka....niektore aj dobre vysli.....ale nebolo to ono......nazivo som baby balil len na diskotekach vacsinou....vsetci vieme ake typy bab tam chodia heh (nechcem sa dotknut tyc
och chudáčik pol roka bez vztahu či sexu...polutovaniahodné, ale ne, sú aj horšie veci ako toto.
Mno a baliť baby na diske? Tam nemáš moc dobrú šancu, ja ked som na diske a krúti sa okolo mna dáky chalan okamžite mi v hlave zapípa červená kontrolka a odídem preč, lebo viem aky chalani tam chodia
skús nejaké iné miesto, čo ja viem aupark alebo park, stare mesto etc.
dreamaqall : sice som povodm blavak ale nezijem tam , tak asi nic, a balit baby v parku? sak to by som si pripadal ako uchylak, bo vam babam co chodite na disko nejde len o jedno
Xixi : 3 Dreamgall ma pravdu. Co take deti v Somalsku co ani nevedia co je laska, lebo v provm rade nevedia co je jedlo a laska ide cez zaludok?!?!?!?
Juri nezufaj, mozes vyskusat aj ine institucie ako Ti radia ako je kniznica, nakupne centrum, park,...skus len tak oslovit v buse alebo cestou do prace, z prace babu co sa Ti zda sympaticka.
A kled si super kamarat pre viacere to len tak ostan, mozno sa niektora rozide s frajerom a prides na rad Ty
m1k3 : je to dobra rada ale proste oslovit neznamu babu na verejnom mieste, tak na to som aj neni proste na to nemam tzv. gule ...no keby sa rozide s frajerom a chce mna tak by som ju nestel, nechcem byt len niekym komu sa chce vyplakat na ramene, nechcem byt len tym druhym
hlavná vec že ti nepríjde divné sa lepiť na babu na diske, však predtým než boli disky sa ludia museli nejako zoznamovať, chod medzi ludí, na miesta kde sú ludia s podobnými záujmami ako máš ty etc.
a k parku, napr moja kamoška sa zo svojim priatelom zoznamila v parku, sedeli na lavičke oproti sebe, každý s nejakými kamaratmi a stačilo len nadviazať konvezejšn.
v tomto som znevyhodneny bo zijem v malej dedine v ktorej nic neni...moje zaujmy urcite nezdiela ziadne dievca...a tebe sa isto lahko hovori ked mas chalana...a ak si to ty na tej foto...tak mas urcite z coho vyberat...babam a zadanym ludom sa lahko hovori heh
No,vysvetlim ti to po lopate...Ak na mna nejaky chalan,ktoreho som v zivote predtym nevidela,vyskoci na diske ze ci si nedam drink,tak hned sok,spiatocka,utek....Zoznamovat sa je podla mna najlepsie cez kamaratov,a hlavne pomaly,nech ju neodplasis..
A to co je za veta,ze babam a zadanym ludom sa lahko hovori?Ono ti zadani ludia boli predtym nezadani,a tiez si tu polovicku nejako nasli....
heh a preco to nemate jednoduchsie?...ved vacsinu bab co poznam si najdu frajera aj tyzden po rozchode...ale preco utek? to si hned myslite ze mi ide o sex?...jj cez kamosov sa ti povie...mam vela kamosov a pocas celej strednej skoly jedine baby co mi predstavili boli ich priatelky...a tak je to aj teraz vzdy ked vravim nech mi kamoska ci kamos nejaku dohodi bud povedia ze vsetky su zadane alebo ze by sme sa k sebe nehodili...ale moze to byt aj mnou lebo vraj navonok posobim velmi chladne az bezcitne a s ludmi co nepoznam nie som velmi komunikativny vacsinou...
Ale ved nebal ked nejde balenie skus byt sam sebou a mozno budes prekvapeny ze budes zbaleny to ta nenapadlo?A nechod hned za dakou babou neces drink to robi milion chalanou a je to trapne holkam to uz leze na mozgi..Skus to inak normal len tak pokecat a skus ju rozosamiat a potom jej povedz nevem fuu dobra skladba nejdes sa somnou strapnit na parket?Alebo daco proste nerob zo seba bossa ani chudaka skor humor a drinki neber zo zaciatku ee.
14.byt zbaleny?...to je aj mozne?....tak ti poviem napad je to skvely...len ho zrealizovat je uz tazsie...baby sice vravia ze som vtipny ale ja si myslim ze som neni...lebo ked vravim vazne veci si myslia ze zartujem
15. ta 16 z netu je len v teoretickej rovine, v tej diskusii ste zo mna spravili najhorsieho chalana na svete a pritom som este nic neurobil
Je to mozne vermi len nebuc taky pristupny musys byt tak trosku odmerany ale nie moc a ked ces balit tak len s humorom ktory povie o tebe ze si sebavedomi ale nie namysleny fuu to ce cvik cvik cvik nic viac ja skor nehavam veci plinut.
heh to sa mi pomaly zda tazsie ako skola ...nebyt moc pristupny ani moc odmerany a byt sebavedomi ale nie namysleny...heh tak keby sa do toho raz strafim tak by som mozno nejaku nabalil alebo ona mna?...ked sme uz pri tom ako bali baba chlanov? heh
ja tie rady nesfukujem len hladam vsetky mozne riesenia...Jednoduchsie? ked chce chalan chodit s babou musi sa dost natrapit aby nejaku ziskal(okrem tych co dobre vyzeraju)...ked chce baba chalana nemusi ani nejako extra vyzerat a proste lahko ho zbali...alebo este jednoduchsie je ze zeny pouzivaju svoje prednosti a maju chlapov kolko chcu...zeny su neni take zavisle na sexe ako muzi...ale za to mi nemozeme to je dane prirodou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
Mno a baliť baby na diske? Tam nemáš moc dobrú šancu, ja ked som na diske a krúti sa okolo mna dáky chalan okamžite mi v hlave zapípa červená kontrolka a odídem preč, lebo viem aky chalani tam chodia
skús nejaké iné miesto, čo ja viem aupark alebo park, stare mesto etc.
dreamaqall : sice som povodm blavak ale nezijem tam , tak asi nic, a balit baby v parku? sak to by som si pripadal ako uchylak, bo vam babam co chodite na disko nejde len o jedno
Juri nezufaj, mozes vyskusat aj ine institucie ako Ti radia ako je kniznica, nakupne centrum, park,...skus len tak oslovit v buse alebo cestou do prace, z prace babu co sa Ti zda sympaticka.
A kled si super kamarat pre viacere to len tak ostan, mozno sa niektora rozide s frajerom a prides na rad Ty
a k parku, napr moja kamoška sa zo svojim priatelom zoznamila v parku, sedeli na lavičke oproti sebe, každý s nejakými kamaratmi a stačilo len nadviazať konvezejšn.
A to co je za veta,ze babam a zadanym ludom sa lahko hovori?Ono ti zadani ludia boli predtym nezadani,a tiez si tu polovicku nejako nasli....
A baby to jednoduchsie nemaju,ver mi...
15. ta 16 z netu je len v teoretickej rovine, v tej diskusii ste zo mna spravili najhorsieho chalana na svete a pritom som este nic neurobil
A este mi prosim ta vysvetli,ako to myslis s tym,ze baby to maju jednoduchsie?V com akoze????
Heh vyberaju len ti chalani ich nechcu....okrem tych co dobre vyzeraju