@scandalous ja si tiež skontrolujem čo napšem, ale už som sa prestal zaoberať tým ako píšu ostatný pretože vždy sa nájde indivíduum ktoré dokáže napísať niečo podobné.
@94lil ale v tvojom meste určite bude aspoň jedeen 8 poschodový dom aj s parkoviskom nie?
@7 nevadí, stáva sa nabudúce to poriadne skontroluj... No a aby som len nekritizoval... Aby si sa nenudila môžeš si napríklad pozrieť nejaký film, ísť von atď... máš veľa možností
@janyxd dobre tak kvoli tebe si budem davat pozor na pravopis hmm dvd nemam v telke nic neni von nemozem lebo mam mokru hlavu a mame tu -15 ale dik za pomoc snaha sa ceni
Tá otázka, ach...ale ako píšeš, štIlistika nás zaujala. Ako sa hovorí, aj zlá reklama je reklama.
Ide len o to, že sa v tej otázke pýtaš na niečo iné, ako na to, čo robiť, keď sa nudíš. Buď si mala nahradiť sloveso za nudím alebo nahradiť až za nech. Hneď by to bolo viac slovenské.
A keď sa nudíš, pozri či doma nemáte nejaký slovník slovenskej gramatiky alebo čo, tým ty určite nudu zabiješ kvalitne.
Čo robiť, až sa nenudím? A sakra... skôr: čo robiť, keď sa nudím?, čo robiť, aby som sa nenudil?, čo robiť, až by som sa nudil?... neviem - štylistika ale inak v pohode. Rob svoje koníčky - len sa nenuď.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
Keď vyjdeš na ôsme poschodie po schodoch daj si pauzu a smerom dole sa posúvaj mihálnicami.
Keď skončíš postav sa späť na nohy utekaj na parkovisko pred barákom, tam stiahni nohavice a vykríkni: Heil Hitler!!!
Celý postup opakuj do chvíle kým príde polícia alebo ujovia s dlhými injekciami a zvieracími kazajkami.
Keď ťa niekto z nich chytí už sa nudiť nebudeš.
ale by si sa cudoval/a co ludia vymyslia nahodou dobre forum prepac ak sa ti nelubi
Neviem ale to som jediná ktorá ked niečo píše obzvlášť diskusie si po sebe skontrolujem či som napísala správne ?
@94lil ale v tvojom meste určite bude aspoň jedeen 8 poschodový dom aj s parkoviskom nie?
Má 94.
A nehovor mi že nemáte žiadnu taxislužbu pretože to by znamenalo že žiješ niekde na kraji afghanistanu.
Ide len o to, že sa v tej otázke pýtaš na niečo iné, ako na to, čo robiť, keď sa nudíš. Buď si mala nahradiť sloveso za nudím alebo nahradiť až za nech. Hneď by to bolo viac slovenské.
A keď sa nudíš, pozri či doma nemáte nejaký slovník slovenskej gramatiky alebo čo, tým ty určite nudu zabiješ kvalitne.