Bohužiaľ v takej rýchlosti sa len modliť a dávať pozor. Kamion z ktorého to bolo natočené mal info asi 10km dopredu od kolegu cez vysielačku, tak bol ostražitý, ale neviem si predstaviť aké to muselo byť v tej dodávke.. V tej rýchlosti nestihneš zareagovať na nič, týpek v dodávke ani nestihol jebnut na brzdu.
cotijaviem, mna foter ucil, ze jediny sposob ako bezpecne soferovat je predpokladat, ze vsetci naokolo su uplni kokoti a ak nahodou nikoho nevidim, tak za nepriehladnym usekom sa urcite nejaky skryva. cize aj na dialnici davam velky pozor, ci daco nejde v protismere a predbieham len, ked naozaj vidim, ze nejde. cize by som sa v takej situacii najskor vobec neocitol a ked uz ano, asi by som stihol reagovat, lebo by som to cakal, lebo to vzdy cakam by default som mozno prehnane paranoidny, ale tato prezumpcia viny ma uz viackrat zachranila pred uplnymi kokotmi na ceste, cize to neplanujem menit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov