Pane bože, už druhú dávku antibiotík pomaly doberám a včera mi bolo celkom fajn, aj vonku som bola s kamoškou, ale dnes...ach jaj, nevládhzem sa ani pohnúť, nieto ešte navariť a hrdlo ma bolí akoby som prehltla veľký kameň. prosím poraďte čo spraviť lebo
Na hrdlo jednoznacne do pohara vody rozpustit cajovu lyzicku sody bikarbony a kloktat najcastejsie ako sa len da. Asi kazdych 10-15 min. Tak za 2-3 hodinky prestane Mam to overene uz viac krat a stale pomohlo. Je to nieco o tom ze sa v hrdle vytvori prostredie v ktorom tie bakterie nevedia prezit a prestane boliet. Ine priznaky choroby ale nazmiznu no lepsie daco ako nic
hej zázvor poznám že je dobrý a preto som odkázala na @kosmiklove radovana, lebo viem, že v trenčíne predávajú sušený, spolužiačka mi ho nosila do školy a vždy zabral.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
viem, že cesnak je dobbrý aj si dám, keď sa nepozvraciam...vďaka za radu.
@kosmiklove v trenčíne predávajú sušený zázvor, keby som ten malaa...pomohol by mi urťite.
dík idem to vyskúšať a @bibla
aj tvoju radu poslúchnem
asi máš pravdu a mám pocit, že čím viacej antibiotík mi doktorka predpisuje tým som slabšia.
hej zázvor poznám že je dobrý a preto som odkázala na @kosmiklove radovana, lebo viem, že v trenčíne predávajú sušený, spolužiačka mi ho nosila do školy a vždy zabral.
@wazp
najprv niekoho by som musela nájsť
som kloktala so sódabikarbónov a trochu mi fakt pomohlo...ďakujem