citam si daku nudnu knihu z ktorej proste zaspim, proste robim daco uplne nudne. Napriklad by som sa mohla ucit chemiju ale tam riskujem ze zomrem od nudy, nie ze zaspim
Ja ti poradím Vypáľ hudbe, zavri oči a mysli len na dej (text) tej hudby Ale daj si to tak riadne nahlas. Zachvíľu ťa to unaví a ani nebudeš vedieť a je ráno No fakt, to funguje...
Najhoršie, čo môže človek v danej situácii podniknúť je to, že myslí na, ako nemôže zaspať. U mňa funguje sústredenie sa na prechod do režimu spánku...
Ked sa tešíš nadalší den alebo proste maš plnu hlavu myšlienok .... Skús nájsť stred mysle nanič nemyslieť proste sa sustrediť na stred mysle je to tažké ...videl som to v jednom dokumentárnom filme a zaberá to Alebo si pust nejaký film...umna je to tak že si pustím dajme tomu romantcký film...bude sa mi snivať neco romanticke ked pustim akcný niečo akcne... najiac milujem vojnové
Ak je ta kniha dobrá..Nwzaspím..Ak nie je...Tak sa mi chce spat...nezaspala som len pri jednej ságe..To sa mi spat nechcelo celú oc...Inokedy sa mi chce spat po chvíli už
lezkam si,nadavam a cakam kedy poleti lietadlo alebo sa stane nieco podobne zaujimave...pripadne ked sa moc nudim,trieskam plysaka o stenu alebo sa vypravam s plagatom...
Vraj ak si lahneš, na nič nemyslíš, chceš cítiť každú časť svojho tela a pritom si nájdeš vhodnú ,,polohu" mala by si zaspať do 15 minút ak sa nedarí skús viac-krát niekoľko dní a vraj ak sa nepodarí ani toto tak doktor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Alebo si daj zo 30drepov/klikov...
Ak chces velmi, tak si daj rohypnol
Ak je ta kniha dobrá..Nwzaspím..Ak nie je...Tak sa mi chce spat...nezaspala som len pri jednej ságe..To sa mi spat nechcelo celú oc...Inokedy sa mi chce spat po chvíli už