rýchlo a veľa rozprávam, smejem sa na veciach, ktoré sú vtipné len mne a cez smiech sa nemôžem dostať k tomu, aby som vysvetlila ostatným, na čom sa smejem (viď prípad Pojojo). prehadzujem písmenká v slovách a slová vo vetách, vymýšľam si svoje teórie.
ked mi hrabe?tak mam uplne super naladu a ostatni na mna kukaju asi tak ako keby som spadla z marsu a mne je to uplne jedno vtedy a uzivam si ze mam konecne dobru naladu =D =D skoda ze to nebyva castejsie...
začnem sa válať po asfaltke, robim si z rukava vysavač a vysavam spoluziakov ich imaginarne sople a vsi, hovorim odveci a ta paprika v pracke je tiez len buchta z celofanu, mi povedala ze Brad Pitt ohlodava mi usnicu....
Najčastejšie ráno, keď stojím na chodbe, fajčím a pijem kávu. A zrazu pozerám sa na obe ruky a neviem sa rozhodnúť, či sa skôr napijem, alebo si potiahnem z cigarety.
hh no najprv sa začnem smiat na niečom čo chapem iba ja a ked to chcem každemu vysvetlit a do toho sa smejem tak plujem po každom-ako to vysvetlujem ale stale skačem ked mi hrabe to je uplne naaaj a kričim do toho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
@joelina vieš dohadujeme čosi a ty zrazu taký rehot ale koniec koncov máme nové krásne slovíčko už ho používam v bežnej reči zväčša na označenie koňa