čo robíte pod vplivom alkoholu alebo iných omamných látok? :)
Velmi by ma zaujímalo či také blbosti robíme iba my ale aj ostatný ludia takže milý moji Birdzáci píšte čo robíte pod vplivom je jedno či alkoholu , marihuany , pika , kokaínu , heroínu alebo neičoho iného ale píšte
kedze tvrdy alkohol nepijem velmi casto, a ked, tak len v malych mnozstvach, tak ked to potom prezeniem (ci uz chtiac ci nechtiac)... poviem to tak, ze to robi so mnou divy
@lola8 teda ako uprimne pijeme dosť často ako hulila som tiež ale plakať som ešte za takéhoto stavu neplakala teda iba raz že ma chcu odviesť do nemocnice lebo som si zaborila do chrbta črep
smejem sa, som strašne žiarlivá, robím niečo, čo by sa malo podobať tancu(kľudne aj sama, stačí mi aj polyfonické zvonenie-aj na to si zatrsám a veľa fajčím a raz som aj plakala(to kvôli tej žiarlivosti)
Väčšinou sú to skvelé trapasy, vďaka ktorým si ma pamätá veľa ľudí nehovorím, že je to bohvieaká výhoda.. ale tak konexie po zelenom sme hrali schovávačku v lese po tme, a preliezali sme imaginárne biele plotyyyyyy to bolo super
Ani neviem , ja idem zasadne do extremu , takze mam len utrzkovite spomeniky vzdy (ale nie som agresivny , takze si to mozem dovolit..... agresivni ludia by podla mna nemali pit vobec)
Ale naposledy ked som rano vstal, mal som vacky napratane cukrikmi
@midnight mam prijebany usmev charakteristicky pre stav najebanosti. @perkele dosvec ze sa smejem jak prijebana a potom lizem pivo zo zeme ej ci mi je veselo!
panabeka....poviem take veci co by som za triezva nikdy nepovedala.....alebo pokusat sa o veci v triezovm stave uplne normalne su v tom stave absolutne nemozne takze hamby vela a spomienok malo
Smejem sa, fajčím, som nadržaný.... vlastne to som furt, len vtedy to davam najavo , spievam, tancujem (i bez hudby , no aj v tom najhoršom stave viem, že vplyv sa píše s ypsilonom
Nebývam opitá takým spôsobom, že ma musia domov niesť. Nehovorím, že som na tom nikdy nebola tak zle, ale aj vtedy som si zachovala noblesu- pri grcaní som si sama držala vlasy a keď som cítila, že budem odpadávať, dala som ostatným patričné inštrukcie. Takto som bola 3krát.
Inak bývam len mierne chytená z piva a to je fajnová vec, lebo sa mi moce jazyk, koordinácia je taká všelijaká a straaaašne filozofujem o živote A v tomto období mám špecifickú gestikuláciu.
A ešte pred istým časom som v týchto stavoch robila neprístojnosti s chlapmi aj ženami, teraz robím len neprístojnosti sama so sebou, keď tuniakovú pizzu zajedám čipsami (,,Šak aj o tom je život, nebojte sa. Silný charakter odolá!).
A keď som zhúlená, tak je to také rôzne. Buď sa pochechtávam, alebo rozmýšľam a vtedy ma vie strašne nasrať to, keď prichádzam na zmysel bytia a života a sveta a VŠETKÉHO, už dokončujem myšlienku a zabudnem ako začínala...alebo len tak sedím a čumím do blba. Ale raz sa mi stalo, že po húlení s frajerom a jeho frajerom som grcala jak mača
haluzím sa...a som veľmi kreatívna. a to haluzenie zahŕňa moderovanej vlastnej šou, motanie sa na blbosti, vymýšľanie príbehov,klamanie a otravovanie ľudí.....
@fakecocolazero no v takom veku a poznáš už také slová? No ja najčastejšie vyzerám dosť vydreto alebo spím. Teda moc si to neužívam, takže nepijem abstinujem a je mi fajn.
Padam z podii, vysvetlujem starim ujom, ze sa nehovori "tesnení" (tvrdo, trnavsky) ale "ťesňeňie", spim na chodniku, obcas revem cudzim ludom na pleci, ze "nikto ma nema rad" a tak dalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
k veci = Snažím sa byt čo najnormálnejší a som paranoidný ...
opita zenska robi len dve veci..place alebo sa kurvi aspon som to pocula..
opita bud niekoho pretahuje alebo niekto pretahuje ju
ale kdeže prču si robím
ja nepijem
@wewo
@mm47 pod tym "normalna" myslis triezva?
tráva??-to väčšinou so strašne hyperaktívna a v kuse sa smejem....
toť vše
@28 šikovný
inak pri pohariku kvoli problemu len sedim a mlcim a pozeram do blba...
teraz sa robim, ze som triezvy...
Ale naposledy ked som rano vstal, mal som vacky napratane cukrikmi
Inak bývam len mierne chytená z piva a to je fajnová vec, lebo sa mi moce jazyk, koordinácia je taká všelijaká a straaaašne filozofujem o živote A v tomto období mám špecifickú gestikuláciu.
A ešte pred istým časom som v týchto stavoch robila neprístojnosti s chlapmi aj ženami, teraz robím len neprístojnosti sama so sebou, keď tuniakovú pizzu zajedám čipsami (,,Šak aj o tom je život, nebojte sa. Silný charakter odolá!).
A keď som zhúlená, tak je to také rôzne. Buď sa pochechtávam, alebo rozmýšľam a vtedy ma vie strašne nasrať to, keď prichádzam na zmysel bytia a života a sveta a VŠETKÉHO, už dokončujem myšlienku a zabudnem ako začínala...alebo len tak sedím a čumím do blba. Ale raz sa mi stalo, že po húlení s frajerom a jeho frajerom som grcala jak mača
čo s atýka mňa, je to ťažko charakterizovateľné